Trikk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Trikken er et historisk transportmiddel som ble oppdaget tidlig på 1200-tallet.

Trikkens historie[rediger]

Et anslått utkast av urtrikken.

Trikken som fenomen ble oppdaget tidlig på 1200-tallet, av en slektning av Tom Cruise, da han var på oppdagelsesreise i Madagaskar rett etter hans oppdagelse av blant annet lommelykten. Trikken ble ikke hentet ut av sitt naturlige miljø, før neandertalerne ble lei av den ramponering sent på 1600-tallet. Den ble da eksportert til til de to eneste storbyene på den tiden; Gol og Schwartstrüpenthagsteinstadwiig. Der formerte den seg kraftig, og dens etterkommere flyttet seg raskt rundt i verden hvor de skapte redsel og terror. De første amerikanske innbyggerne ble tatt i et statskupp av Tram Washington, som ble den første trikken som ble president i de forente stater, men ble fort avsatt i et militærkupp av Trikk Both.

På midten av 1900-tallet la mennesket restriksjoner på trikken, slik at den kun hadde verdi som transport i store byer. Dette likte den dårlig, og det førte til et blodig slag mellom trikk og mann i Montenegro i 1974. Trikken vant, og slo seg ned i de aller største byene, Midgard og Siggerud. Siggerud følte seg da som vanlig mobbet, og svarte med å bombe Arnold Schw............... Stortinget svarte med å legge om toglinjen slik at Siggerud mistet all kollektivtrafikk.

Trikken i dag[rediger]

I dagens samfunn er har trikken pensjonert seg, og nyter sin pensjons tilværelse i diverse storbyer, hvor den lever av å kjøre på folk, i tide og utide. Før trikken pensjonerte seg spilte den en stor rolle i NASA, da man oppdaget nye bruksområder for bla trikk til blant annet å kurere myggstikk.