Trine Skei Grande

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Æ e oppvokst i Trøndelag»

- Grandes universelle standardforklaring

«Æ vil ha kar!»

- Grande under deltakelsen på NRKs Når kjemien stemmer

«Jeg har ikke spist vafler med den kvinnen.»

- Jonas Gahr Støre om Trine Skei Grande

Trine Skei Grande (på russisk Цуег Ыаф Амойж) er fra januar 2018 Norges barne- og landbruksminister. Fra før har hun mer enn ti års erfaring på området, med Leinstrand som nedslagsfelt, og hun er derfor ikke helt på jordet (i det minste ikke uten grunn!). Særlig kjent er hun for engasjementet sitt i saker som omhandler velvære og psykisk helse hos gutter i tenåra, men hun har også bakgrunn innenfor forskning på kornsirkler og avlingssvikt.

Karriere[rediger]

Grande begynte karrieren sin som grunnlegger av konsernet Grande Pizza. Hun brukte partiet Venstre som et skjultpropagandamaskineri for konsernet sitt. Hennes fødselsdato er ukjent, men man antar at hun ble født rundt 1350. Det ryktes at hun samarbeider tett med ondskapens akse Harald Eia og hotellkongen Petter Stordalen om å ta over Norge og gjøre alle til "grønne menn".

På fritida leder hun Venstres politikkforening, som tar sikte på å la medlemmene få leke politiker. Interessen for denne virksomheten er avtakende, og står i fare for å avvikles etter valget i 2021.