Trollmann

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Trollmenn er, på tross av navnet egentlig ikke troll, de er faktisk bare overintelligente nerder som er for late til å løfte ting, så de bruker ulovlig trolldom til å gjøre ting et vanlig menneske kan gjøre med kroppen sin. Noen sier at trollmenn faktisk kommer til å ta over verden fordi magien deres egentlig er altfor kraftig for dagens samfunn, og enkelte profesjonelle Super Smash Bros. Brawl-spillere vil forby det fra bruk i "offisielle" turneringer som finner sted i nedlagte, underjordiske puber med asbest i taket.


Hvordan bli trollmann[rediger]

Mange mennesker har prøvd å bli trollmenn, men de fleste har dødd i forsøket fordi menneskekroppen er allergisk mot rapsolje, som er en viktig ingrediens i satanistiske ritualer. Det sies at alle mennesker er født med trolldom i kroppen, men at det blir borte når barnet kommer ut gjennom vaginaen. Det sies at de som tar keisersnitt også mister kreftene sine. Få kvinner blir født med trollmannskrefter, men det sies at Dronningen av England er verdens mektigste trollkvinne. Sylvi Listhaug, Adolf Hitler, Freddy Kalas og Michael Jackson er eksempler på kjente personer som har dødd av å gi seg selv trolldom.


Kjennetegn[rediger]

Trollmenn har raskere skjeggvekst enn vanlige menn, og de er også veldig lange og tynne. De trener aldri, musklene deres er utformet med magi. Derfor prøver treningsklubber verden over å utrydde alle trollmenn ved hjelp av hjemmebrent og appelsinjuice. Trollkvinner liker å gå i gallakjoler og bunad til hverdags, men de går ofte i snekkerbukser og magetopp hvis de vil gå inkognito. Ellers har ikke trollkvinner sans for mote i det hele tatt, og de går ofte med fire øyenskygger om gangen, noe som ble kalt "helt fullstendig bortkasta skjit" av Jens Stoltenberg.

Trollmenn kan kaste ildkuler og kalle på lyn og torden, noe som ikke er forbudt ennå fordi fyren som skrev Grunnloven var så drita full at han besvimte rett før han skrev noe om dette. Ingen andre gadd å fullføre det, så trollmenn kunne herje fritt, danne terrorgrupper og delta i pornofilmer. Nylig ble Oslo rammet av et jordskjelv som fikk Oslo Plaza til å velte inn i Posthuset. Skjelvet var visstnok skapt av en gruppe trollmenn som hadde blitt nektet adgang til kinosaler som viste Skjelvet på premieredagen fordi de gikk med smekken åpen.

Du vet at du har sex med en trollmann/kvinne når dens kjønnsorganer er dekket av et magisk kraftfelt.


Kjente trollmenn og trollkvinner[rediger]


Se også[rediger]