Tustna

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Dette er rådhuset i Tustna Kommune, sentralt plassert i Tustnas hovedstad Tustna City.

Tustna er en verdensmetropol, med ca. 25mill innbyggere. Selv om byens metafysikk er mastodon og brautende, er Tustna også et sted hvor man kan finne sjelefred og indre ro. Blant annet er Tustna Oljefattrommefestival et bra sted for å finne fred og ro.

Selv om det er mange mennesker på øya, sliter de ikke med forurensingsproblemer som mange andre storbyer gjør. Menneskene på Tustna puster nemlig ikke ut CO2, men lystgass. Dette fenomenet er unikt for Tustna, og ingen vet hvorfor det er slik.

Det går rykter om at MacGyver en gang ble sett i på Tustna, man eksperter mener at det nok var en sinnsforvirret danske som hadde tatt seg en snaps for mye på joggetur.


Hovedstaden Tustna City[rediger]

Hovedstaden på øyriket Tustna heter Tustna City, og har alt en metropol skal ha. Gjengkriminalitet, voldtektssaker, korrupt politi, dårlig kebab, scatting, overfylte fengsler og en opera. Likevel er det en idyllisk by, med fire kvadratmeter grøntareale og mange grønnsaksforretninger.

Tustna City er med 150 % av Tustnas innbyggere den nest viktigste byen i Tustna, etter Jørgenvågen. Tustna City inneholder alt av fasiliteter som er verd å se. Hvis man besøker byen, bør man spesielt sjekke ut byens varemerke. Det er de hvitmalte skigardene som stikker loddrett ut fra alle bygninger i en radius av 150 meter fra Rådhuset. Disse skigardene er på UNESCO's verdensarv- og verneliste.

Paris. London. New York City. Halden. Tokyo. Alle disse blekner i forhold til den fantastiske byen Tustna City.

De fleste av byens 25 millioner syns likevel at byen er et høl. Hvorfor spør samfunnsviterene seg om. Svaret er enkelt: Det er ikke nok joggebuksebutikker der, og mangelen på øl, brus og russere påvirker alle. Man kan selv bli sjokkert av å se hvor forferdelig noen lider under mangelen på disse varene. Før du skal besøke Tustna Citys hardere strøk, kan de være lurt å akklimatisere seg ved å besøke noen tidligere østblokkland.