Tyggegummi

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Tyggegummi er et uorganisk nytelsesmiddel på lik linje med andre narkotiske stoffer som heroin, opium, marijuana og brokkoli. Det er kjent for å være lett å få tilgang til, det selges faktisk i de fleste dagligvarebutikker og hos de fleste skreddere. Dette er et stort problem i samfunnet i dag. Tyggegummiavhengige koster samfunnet store summer, men dette problemet er vanskelig å ta tak i da tyggegummi er lovlig i Norge.

Det har også senere også dukket opp en rekke forskjellige tyggegummier, stimorol fusion er en meget populær tyggegummi. den er hul, og fylt med forskjelige farget gugge.

Alex Ferguson er en kjent tyggegummimisbruker, han ansees for å stå for minst 30% av verdens-forbruket av "tyggis". Tyggegummi blandet med whiskey har fremkalt den røde nesen, som også er blitt hans måte å bli gjenkjent på. Dette er et tragisk og trist eksempel på tyggegummimafiaens innvirkning på samfunnet.[1]

Historie[rediger]

Tyggegummi ble funnet opp i 1337 av Michelinmannen da han i to-årsalderen kom til å sutte på tommelen sin og opplevde en rus lignende den rusen man opplever når man røyker en hamster. I de 54 årene tyggegummi har eksistert har den gått gjennom en massiv utvikling. Det største fremskrittet var å bruke gummi i stedet for tommelen til michelinmannen, som man gjorde i de første årene. Michelinmannen tjente opp en stor formue av denne businessen, som han senere benyttet som startkapital da han grunnla en av verdens største dekkprodusenter, GoodYear. Blant de senere nyvinninger kan nevnes plutoniumtilsetninger, smak og flytende kjerne av kvikksølv.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.