Tyggis

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Verdens sunneste, beste, hviteste gourmetmat som gjør deg kul, pen, vakker, sterk, amerikaner, og president på en gang.»

- Ivrig tyggegummimarkedsfører om tyggis

«Omfomfmomofromslomfofsmltstfomomsfylgsfm.»

- Tyggistygger om tyggis

«Helsikkes kliss. Jeg tok en i timen, men den datt ut av kjeften og landa på gulvet. Da jeg skulle plukke den opp satte den fast og klebet seg fast i fingrene. Den var dekket av støv og noe som minnet om hybelkaniner. Det hjalp ikke at det ikke var lov med tyggis i timen og læreren kom forbi. Jeg hadde intet valg og måtte gjemme styggedommen i kjeften»

- Fra nå av tyggisavskyende elev om tyggis

«The best tool right after duct tape.»

- MacGyver om tyggis

«Noe dritt!»

- om Snusindustrien

«Fy deg for hver gang du tar en sportsdrink uten å tygge Xtra. Tar du en Xtra, blir du god på Tetris.»

- Vi kan ikke slutte å leve heller....?

«Denne reklamen opplyser i korrekt mannér at fluortabletter eksisterer, og at sportsdrinker er farlig for tennene dine. Siden jeg ikke er en vanemessig klient, er De den faktiske årsaken til alle advokatvitser jeg kan. Enjoy your sportsdrinks din dust.»

- Pusur om Odie


Tyggis går under mange navn. originalnavnet er tyggegumi.

Tyggegummi Tyggis munnkondoom slafseslikkeri snus(sterkt misforstått)

Hva er egentlig tyggis? Dette kan variere sterkt avhengig av produsenten. Svenske tomattyggiser er laget av tørket tomatsuppesnerk, Danskenes freshtyggis består av øl og Norges jordbærtyggis er egentlig mutert torsk. Det ryktes også at tyggis som er produsert i Norge ,men selges i Sverige er laget av resirkulerte kondomer. Spania skaffer sin fra månen som selvsagt ikke består av ost ,men av vår elskelige slafsemasse. Det forklarer månesyklusen som gjør den mindre etter hvert som spanjolene graver ut tyggis. Gudene vet hvordan den blir hel igjen ,for de bruker wikipedia i motsetning till deg. I amerika er tyggisen hamburgerfett fra deres mange burgersjapper og bare grensevaktene har tyggegummi av skikkelig kvalitet etter som det er deres betaling for å `sove` når imigrantene lusker rundt.

I dag er det fire store norske tyggisbedrifter. Extra, stimrol, hubba bubba og vivilrocku som har en norrøn bakgrunn. I alle år siden tyggisens opprinnelse på jesus tid har Extra og Hubba Bubba kranglet om tittelen verdens beste tyggis. Extra har hatt det flotte argumentet om at Hubba Bubba er usunt og inneholder for mye sukker. Det ble jubel for Hubba-gjengen da de opdaget at extra inneholder giftige kjemikaler og var årsaken till svartedøden. Etter dette konverterte mange over till baptismen av en eller anen grunn. Striden fortsatte helt ut till den kalde krigen. En av Hubbas agenter i Den sorte hånd fant ut at Prinsen av Østeriket skulle overrekke den ultimate Extra-oppskrift(uten giftige kjemikaler) et sted i Serbia. Hensikten var å stjele oppskriften ,men prinsen var bevæpnet og måtte nøytraliseres. Serbia prøvde å skylde på fylla ,men fikk skylda likevell. Krigen var i gang! Produsentene kom med god støtte under denne perioden. Hubba bubba bidro med falskjermer till aliansen ,men de måtte blåses opp ,noe som er svært vanskelig i fritt fall. Extra hjalp Tysklands marinefront. På den tiden var ikke ubåter særlig solide, men Extra var der og tettet lekasjene. Senere tapte Extras side og ble tvunget till å gi den hemmelige oppskriften till Hubba Bubba company som krigserstatning. De måtte nesten le da de fant ut at årsaken till den kalde krigen var en oppskrift på klassisk eplepai.

Noen vanlige tyggissmaker: blanck ,peppermyne ,vannmelon ,bark ,saueull, jorbær, nudel ,stærk jodbær ,lakris ,jorbær extreme ,salt ,marsmalow ,menneske(for kanibaler) ,gress(mest solgte) ,papp ,bier ,veps ,kanel ,kamel ,vann og melk.

Noen kjente tyggistyggere: Pusur Mannen i gata darth wader(surklingen er egentlig slafsing) mordi Bush(for mye tygging kan medføre lettere hjerneskader) Han derre kisen fra wow. en random fyr En enda randomere fyr Litch king var det han het! Læreren din din søsters tvilings tantes bestemors vennines barnebarns onkels hund. mcayver(kjekt å ha) satan

Om du ønsker å begynne med tyggis selv ,er det en rekke plaser du kan lette.

I butikken(NB ,må betales). Under et bord. Bak et sete i en buss. I noen andres eventuelt din egen munn. På månen.

Ikke let hos tannlegen. Selv om han har vill han beholde den selv.

Fordeler med tyggis: De smaker som regel godt. Du får god ånde. Følelsen av å tygge noe uten at det går i stykker er deilig. Du kan irritere andre med slafsing. Du kan skape vandalisme ved å plasere tyggisklumper på offentlige steder. Det er god trening for kjeven.

Ulemper med tyggis: Etter ett minutt vill smaken ebbe ut og bli motbydelig. Ånden vill på det tidspunktet bli like motbydelig som smaken. Du går lei av å prøve å tygge istykker noe udødelig. Andre rundt deg kan irritere deg med slafsing. Du risikerer at det er tyggisklumper på stoler på offentlige steder. bæsj. For mye tygging kan medføre at kjeven faler av. i bestefall dør du. I enda mer bestefall vill du leve resten av livet ditt med et alvorlig overbitt.

Det var alt for denne gang. Om du vet om noe bra ,men ingen tror deg så er ikkepedia her med åpne armer. Husk vårt (mitt) motto: Detersantforpokkerjegharbevis. Du kan også søke frelsing i Jegvetatdereskjulernoeforfaen.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!