U-land

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Et typisk u-menneske.


U-land er land som begynner på bokstaven u. U-land har fått på seg et dårlig rykte fordi alle teite mennesker sier u-positive ord med u, som u-kult. Egentlig hvis man ikke er u-kul kan man få masse u-negative ord med u, sånn som u-teit og u-u-kult.

Møtet[rediger]

En gang hvert sjuende år, den sjuende juli, har alle ledere for hvert eneste u-land et møte. Dette møtet blir holdt i det mest topphemmelige u-landet, U******(sensurert av styringsformannen i U-land Komiteen). Grunnen til at datoen til møtet alltid har noe med tallet 7 og gjøre, er fordi det er det eneste tallet som har bokstaven "u"(sju) i seg. Tallet 7 kan også kalles u-tall. På dette møtet diskuterer de hvordan de skal få folk til å se mindre u-positivt på de undertrykte u-landene og nye pai-og kake-oppskrifter.

U-mennesker[rediger]

Folk som bor i u-land blir kalt u-mennesker. De ser akkurat ut som u-uvanlige mennesker, med unntak av en tattovert "U", som er plassert i bakhodet, skjult under håret, og at de har u-tall tær på venstre fot. De har en tendens til ofte å være u-lykkelige og lei seg. Det spekuleres om u-mennesker er opphaveren til fenomenet Emo.

U-signal[rediger]

Siden det er mange som misliker u-mennesker, som har fått betegnelsen u-hatere, må de alltid være på utkikk etter en opphisset u-hater eller en u-hater som har blitt provosert av et u-menneske. For å gjøre dette enklere har u-menneskene utviklet u-signal for å kunne varsle hverandre for farer eller andre truende ting. Det finnes også tegn for sosiale grunner.

U-signal:

  • Vise et u-tall fingre = "Løp! Det kommer en gjeng hissige u-hatere!"
  • Vise en knyttkneve = "Hjelp, jeg er holdt gissel av en u-hater!"
  • Vise lange fingeren = "Hei, hvordan går det?" (dette tegnet har skapt mye trøbbel for u-mennesker verden over og er sendt til U-land Komiteen for en revurdering)
  • Vise seks fingre = "Jeg har en ny kake-oppskrift!"
  • Vise fem fingre = "Jeg har en ny pai-oppskrift!"
  • Vise ti fingre = "Jeg tror jeg blir etterfulgt av noen u-hatere."
  • Vise en tommel = "Jeg får pult i kveld!"
  • Vise to tommeler= "Jeg kommer til å bli voldtatt!"

PS[rediger]

For å hjelpe uland er det viktig å følge vårt eksempel og u-nngå bruk u-underdreven bruk av bokstaven u-...