Ukulele

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Man blir kul av å spille ukul-ele

Ukulele er oppfunnet av en haug med fjortisser, som våpen mot lærerne i 1997. Det gikk dårlig i og med at lærerne daglig bar med seg kjøttkvern, blendere og sakser (ja, du kan vel bare tenke deg). Opprøret mot lærerne skjedde i 1998, og salget av Elev-deig gikk raskt. Hyllene ble tømt i alle Norge's butikker. Til slutt kom et nytt opprør i 2000 og det samme skjedde. Det neste opprøret kan du ikke se før i år 3000 siden det først er 2 år mellom to opprør og det neste kommer om tusen år, (1998-2000-3000-3002-4002-4004 osv.)

Utseende[rediger]

Den ligner veldig på en sjiraff, med litt ekstra på baken. Helt motsatt fra en gitar!

Utvikling[rediger]

Ukulele brukes fortsatt i elevenes opprør, men også til gambling. Gamblingen oppstod i 2003 etter at alle voksne var lei av å vente på det neste opprøret. Mannen bak tanken var Paven, som hadde fulgt nøye med på opprørene og til slutt ble så lei av all ventingen og kjedsomheten at han oppfant Ukulele Gambling.

Ukulele Gambling[rediger]

Ukulele gambling er et gamblingspill som tar plass i alle verdens land, i flere byer, 100 ganger i året. Datoene blir bestemt den 3. januar hvert år (hvilket betyr at ingen gambling kan skje før 3.01.). Spillet går ut på at en satser på hvem av de fem deltakerne som greier å demontere hele greia først. Den som vinner, vinner selvfølgelig potten (som består av Oreo-kjeks) pluss de fem demonterte ukulele'ene og går dermed videre til mesterskap i Montering Av Ukulele som tar plass i Reykjavik, 3 ganger i året (også bestemt av Paven 3. januar hvert år). Alle deltakerne som vinner får selvføldelig også en sum, siden alle som skal delta i mesterskapet må betale 5 Oreo-kjeks hver. I hvert mesterskap deltar 100 personer, og det er 10 runder på hele mesterskapet, så hver vinner av en runde får 10 Oreo-kjeks.

Rykter om ukulele[rediger]

Vi har hørt at det går forskjellige rykter om ukulele'en og en av de er at ukulele'en er et instrument som ble funnet opp lenge før 1997, men hvem tror vel på det? Det er jo bare rykter!