Ulv

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Ulv1.jpg

«Babyen min trenger en barnepasser som ikke tar så mye betalt, og en ulv ville gjort susen!»

- Kvinne (43) fra Lierstranda, Drammen

«Ulven er et vakkert dyr som har levd i Norge siden 1349. Aldri har jeg lest om ulv som spiser annet enn gress og honning.»

- Kontorrotte i Oslo

«No hi'n pinadø vorri her ijænn, den ferrbannade jævla hæstku@£§#%&¤...»

- Sauebonde

Ulv (Lat: Lupus Diabolus/Ovis Absorbeo), også kalt Bikkje, Fenrisulven og "kattedyr", er en menneskeskapt hybrid av pitbull, demonvæske og sataniske ritualer fra 1700-tallets Finland. Den betegnes av kunnskapsløse som "byttedyr" da den er offer for norske bønder som øyner muligheter for forsikringspenger uten å brenne noe ned. "Kattedyret" migrerte til Norge i samme århundre som den ble skapt og ble idolisert av usympatiske bymennesker i hele Skandinavia.

Beskrivelse (Skandinavisk)[rediger]

Ulven er et hundelignende rovpattedyr med stankelbein og revelignende hale. Den har pels som et langhåret marsvin og døde, gule klinkekuler til øyne. Som følge av dens genmodifiserte fortid har den også arvet et utseende som kan bedåre ei padde i tussmørket, men som er ment som en overlevelsestaktikk for å unngå sammenslåing av hatefulle nordmenn. Klinkekulene, pelsen, innvollene og beina til ulven har aldri vært ettertraktet på det offentlige eller svarte markedet, og igjen er dette evolusjonen som taler i favør for ulvens overlevelse med hensikt i å være mindre ettertraktet til annet enn fotografier.


Gjenskapt: En ulv på slutten av 1700-tallet så omtrent slik ut.

Historie[rediger]

Ideen hadde rot i vår moderne tids Vatikanstat og strekker seg tilbake til 1550-tallet. En "muldvarp" i Vatikanet og en disippel av Djevelen, samlet oppskrifter på djevelske ritualer med hensikt på å skape en patent på fysisk manifestering av Satan. Patenten var ufullstendig da "Jesu blod" ikke var med i kokeboken, men oppskriften var pålitelig nok til å bli solgt på svartebørs til Tsaren Ivan IV, også kjent som "Ivan den grusomme" (Ива́н Гро́зный, Ivan Groznyj). Dermed endte patenten opp i Russland i håp om bistand under "Den store russiske krig" (dat. 1554 - 1557), og "muldvarpen" i Vatikanet kjøpte seg vei til rollen som Pave.

Beklagelig nok for tsaren, var det ingen latinsnakkende, kompetente eller overlevende under hans regjering som kunne gjennomføre besvergelsen han hadde kjøpt, men lot seg ikke bry og solgte heller patenten til Finland. Der ble den betraktet som en historisk og verdifull gjenstand. Tidlig på 1700-tallet, da Finske borgere ble kjent med det latinske språket, var det en historiker som kom over patenten ved en tilfeldighet under en vårrengjøring i det historiske arkivet. Sammen med en latin-talende kollega og den lokale veterinæren, fullførte de dermed besvergelsene listet opp. I et Pentagram mante det seg frem en rød og hvit væske, og de inseminerte en av datidens pitbuller med denne væsken som i sin tur fødte 5 av verdens første ulver.

Ved en alder av 2 uker, spiste ulvene opp historikerne og veterinæren og kom seg ut til villmarka, med bare spor av blod og svart røyk som eneste bevis på deres eksistens. Allerede året etter begynte sauebøndenes mareritt som har vedvart til den dag i dag.


Ernæring[rediger]

Selv om den er slank og langrygget, fråtser den i seg sau, honning og sjøgress på daglig basis. Om ulven blir jaget av store folkemengder til steder der det bare er buskvekster, er den bygd for å leve opptil 11 måneder uten mat. Ifølge Viltnemnda og flere ernæringsfysiologer har det ikke vært noen god forskning som gir gyldig begrunnelse for at ulvens biologi tillater slike opphold i næringsinntaket deres. Derimot mener finske historikere at dette er et resultat av besvergelsen de kom fra.

«Ifølge enkelte avsnitt fra den originale patenten, skal ulver klare å overleve lenge nok uten mat til å klare formere seg og mate sine barn med kjøtt fra sin egen kropp. Slik kan de opprettholde bestanden som en hensikt å være jæveler mot bønder i uendelige tider.»

- Historiker Dr. Falsk - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet


Ulven i dag[rediger]

Moderne tider med hjelp av internett og nyhetskanaler på Tv, har promotert ulven mye i de siste årene og har skapt begrepet "rovdyrpolitikk". Denne politikken var bakgrunnen til opprettelsen av Arbeiderpartiet og KRF. Ulven er et vanlig tema rundt julebord og høytider som ikke har noe med saken å gjøre, og innbilske nordmenn raser i kommentarfelt der alle inkompetente blir hørt om de refererer til tvilsomme artikler eller skriver lengst mulig.

Mens bønder og byfolk krangler om hvem som vet mest og debatterer så tastaturknapper flyr veggimellom, er KRF en kritisk men hemmelig del av forskningen på ulven og dens påvirkning av samfunnet. Under en middag rett etter Stortingsvalget 2017, skal den døddrukne Knut Arild Hareide ha sagt "Ser ut som djevelen får som bestilt". Hvorvidt dette var svaret på et spørsmål om rovdyrpolitikk eller en kommentar om stortingsvalget, er fortsatt uvisst.

«If the shoe fits»

- Historiker Dr. Falsk - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Sannheten om Ulven - Byfolkets mening[rediger]

Ulv og sau som leker sammen.

Ulven er et koselig, vakkert dyr som er forfedrene våre for samfunnlæren av norsk kulturlandskap. Etter evolusjonsspranget som gjorde oss smarte nok til å lage egen mat, fyre bål og bygge hjulet, har disse stakkars dyrene holdt seg til sine egne og holdt seg til sine tradisjoner.

De spiser bare dyr som fortjener det og er aldri skyld i at en sauebonde mister en sau eller to. Eller 10. Kulturlandskapet vårt er slik det er takket være ulven, og har alltid fungert utmerket som grensepoliti mot Sverige, Finland og Russland. Det menes også at ulven har migrert i skjul mot kystlinjen vår i tilfelle uvedkommende uten pass prøver å komme ulovlig inn til Norge. Ulven er hvem vi bør takke når vi har lammekoteletter og fårikål på bordet!

Sannheten om Ulven - Bøndenes mening[rediger]

Ulv er reinkarnasjon av Satan og forkjemper for byliv og utvandring fra distriktsnorge. De tar mer og mer plass på fjell, turområder og debattkanaler, og er simpelthen stygge dyr som oser av død, pest og sykdom. Ulven er grunnen til at Senterpartiet ikke vinner Stortingsvalg mer. Ulvens manipulative evner har også forhøyet norskpolitisk likegyldighet i miljøvern av økosystemet vårt, og miljøorganisasjoners nasjonale mål forøvrig.

Byfolks mangel på sympati for tap av husdyr og kjæledyr takket være ulv, er et resultat av ulvenes gode taleevner i skriveform på internett. Nå er bøndene i mindretall, hvor sprøyting av melk på Oslos gater og bildetaking av brutalt drepte husdyr er det mest innflytelsesrike tiltaket som rekrutterer folk til Senterpartiet.


MERK! Denne artikkelen er skrevet i samråd- og med tillatelse, av Margrethe II, Monark (Danmark), og er ment som upartisk men humoristisk i forhold til "rovdyrpolitikken" og "ulvedebatten". Enhver som eventuelt skulle kontakte politiet som for en eller annen grunn ble negativt påvirket av denne artikkelen, burde på oppfordring av hele landets Psykologer lese seg opp på humor, frasi seg førerkortet sitt og flytte til Brasil for å ikke legge skam over nasjonen.