Undulat

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Undulater.jpg

Undulaten er en art som stammer fra den urgamle finsk-urmanske halvapen. Undulater snakker l33t språket som er nesten umulig å forstå. Den andre halvparten av halvapene, kapret et fly som fraktet undulater til krigen på Furuholmen. Etter et skudd styrttet flyet inn i en Burn fabrikk. Hvor undulatene ble fulle av koffein som forklarer hvorfor de er så ville den dag i dag. De har arvet kjærligheten til å parre på hodene til folk av den finsk-urmanske halvapen.

Før i tiden pleide undulater å vise fingeren mens de spiste de orange sneilene fra bahamas sin fuckers pick, men når de innså at det ikke fantes noen sneiler dro de til overflaten igjen. Der ble de bessatt av å spise mennesker, de jaktet spessielt på heavy metall EMO band, som Tokio Hotell.

Hoved religionen til Undulatene er Metallica. De hører på Metallica hele tiden, til og med når de flyr og når de parrer på hodene til folk. Medlemmene i bandet har ved flere andledninger blitt angrepet av det undulatiske luftforsvaret som har prøvd å kidnappe dem til Undulatstan. Undulatstan er i nærheten av Furuholmen, hvor den ene halvparten av halvapene bor. Mennesker ser så alvorlig på denne truslen at de fjernte undulateggene fra mødrene, og rett å slett temmer undulatene til menneskers fornøyelse. Undulatstan ser så alvorlig på dette at de truer med å gå til krig mot menneskeheten. Undulatene får hemmelig informasjon av Osama bin Laden og George W. Bush. Det var påstander om at undulatene skulle invandere Island, men i stedet angrep de Hovedøya som virket som en kortere flytur. Den dag i dag er Undulatstan en veldig svekket nasjon som er omriget av den hemmelige politistyrken fra Østersund. Undulater, som en viss amerikansk president, vil undulaten gledelig bruke dagen sin på å pipe til sitt eget speilbildet.

Kjente undulater

Aleksander Rybak : Som fikk en plastisk oprasjon.

Undulatkongen Chato: Som beit nesa av en sivil i Norge.

Snoopy : Ofte misforstått som en hund

Donald Duck : Som er 1/9 dels undulat

Jan Banan : Som maskot for undulatenes fotballag.

Se også:

Parre

Mennesker

Egg