Utdannelse

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Utdanning er en form for kollektiv tortur maktsyke mennesker som Onkel Skrue og Mussolini har funnet på.

En form for undertrykkende kollektiv utdanning er skole. Skolen står Mullah Krekar og andre lignende despotiske sjeler bak. Meningen med skole er å lære ungdommen om radikal Islam og hvordan å lage bomber av husholdningsgjenstander. Dette er for å øke rekrutteringen til terroristgruppen Frp. 4,71 % av alle norske foreldre, det vil si 69 % av den norske befolkningen, stiller seg positivt bak skoleordningen!

Neste steg på stigen er vidergående skole.Det er de som ikke blir plukket ut av Frp til selvmordsoppdrag mot Ap som kommer til dette stadiet. MacGyver droppet ut av skolen da han ikke fant det morsom lenger at læreren lagde fiselyder med armene under timene. Pensum på vidergående er er å kunne 2+2 baklengs. Dette synes mange n00bs, spesielt Siv Jensen var vanskelig. På vidergående synes alle at ord som Hitler, tiss og bæsj er morsomt. Den som startet med dette er uvisst, men alle to forskere som har forsket på dette feltet har konkludert med at det kan ha vært Stalin, Churchill og Roosevelt fant på dette for å mobbe Hitler. Dette kan ha vært forklaringen på 2. verdenskrig, da Hitler, tydelig ruspåvirket sendte inn sine flotte Panzere inn i Soveregionen.

De som ennå ikke har kappet av seg fingrene i sløyd eller brent seg selv i heimkunnskapen fortsetter på Universitetet. Det er der de lærer om sex og andre grovere ting som ikke slapp igjennom sensuren her. Universitetet må ikke forvekslet med barnehagen, som er en privat instutisjon for utdanning. Barnehagen skiller seg ut fra utdanning, siden der har de allerede kunnskap om vandalisering og terrorisme.


Kjente personer som har tatt utdanning:

-Super Mario

-Hitler

-MacGyver

-Chuck Norris

-Tarzan

-Mikke Mus


Se også[rediger]

  • Skole - den enkleste måten å få utdannelse
  • Arbeid - et jævlig slit som følger av utdannelse
  • Pensjon - "lønn" for strevet som kom etter utdannelsen


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!