Vadsø

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Vadsø er Finnmarks hovedstad og er den byen som har mest vold bland ungdommer i Norge - bortsett fra Hammerfest. Dette gjelder også antall retards som bor i byen (altså kun slått av Hammerfest på det punktet også. What a surprise.) Vadsø er også nabobyen til plassen Vardø, noe som er ganske synd i og med at det er nok kronidioter i Vadsø fra før av. Heldigvis er dette sjelden et problem, bortsett fra under enkelte festligheter som russen liker å arrangere for å tjene penger på rævkjørte og hjernedøde fjortiser som betaler 100 kr for å komme inn i et råttent lokale for å drikke seg sanseløs og havne på dass med byens største klyse - og deretter bli hentet av en stk. skuffa forelder som mest sannsynlig anmelder russen for voldekt + pushing av dop slik at russen aldri mer får lov til å ha fest.


I Vadsø krøkes man tidlig, og der blir alkoholen ungdommenes bestevenn allerede når jentene er knappe tretten år. Applaus. Alkoholen hjelper de fleste (og din neste) med å få seg et ligg + andre ukoselige ting som f.eks klamydia/kjønnsvorter. Dette gjør at byens helsestasjon har en del å gjøre på onsdager. Selv om det er mange av de platinablonde horene som ikke sjekker seg etter å ha hatt tilfeldig sex på et av doene på Vårbrudd etter en russekro, finnes det fortsatt noen rene ungdom i byen. Dette priser vi herren for, og Vadsø service og samkvem kontor deler derfor ut gratis kondomer på klubben fra mandag til fredag. Dette blir obviously ikke satt pris på av ungdommen som parrer og produserer kids i hytt og gevær. Vel, vel..


Vadsø er også en av byene i Norge som har tatt inn flest flyktninger i forhold til innbyggertall. Dette resulterer i en hel del Toy-cents, Samuel-cents and so on. Så hvis du er ute en vinterdag i Vadsø må du ikke bli skremt om du møter Cent. Men dette er ikke på langt nær like irriterende som fjortisene som løper rundt i byen og spiller full - helst på klubben. Man liker å tro at det er mange ungdommer i Vadsø som drikker, men det er ikke alltid sant. De fleste ungdommene drikker ikke sprit, men vann som de har fylt opp i spritflasker/rusbrus - også kalt sukkervann. Makan. Heldigvis finnes det enda noen ærlige ungdommer der som drikker ordentlig alkohol som øl, Captain morgan, Johnny Walker og slike ting. De som drikker Cider har 99,99% sjangs for å bli homo "helt plutselig" i nærmeste framtid.

Man kan dele Vadsø inn i 3 deler; Indrebyen, byen og ytrebyen.

Indrebyen er bondelandet, der alle der de triste sjelene som aldri klarte å forlate forblåste Vadsø har vokst opp og fortsatt bor. De fleste av dem har fullført videregående skole, men bor fortsatt hjemme hos mor og far eller i en leilighet med en av sine 'kule' venner. Når de ikke jobber på bensinstasjonen kjører de i sirkler eller diskuterer dagsaktuell politikk på byens gatekjøkken. I helgene går de ut for å sjekke opp jenter i alderen 15 til 19, da ingen som er eldre enn dette klarer å ta dem alvorlig. Dessverre ligger den slitne "ghettoen" i indrebyen som er forpestet med fjortiser som ikke har på seg mer enn en singlett når de drikker sukkerbrus hos ekle borteboere som går mekaniker-linja.

I byen henger jentene fra sjuende-tiende. De som går første året på videregående er også ofte å se utenfor gatekjøkkenet sene lørdagskvelder etter at de som faktisk er gammel nok til å være ute skal kjøpe seg nattmat. Dette suger en hel del fordi det skaper evig lang kø på byens eneste gatekjøkken. Ellers finnes det hele to kjøpesenter i sentrum hvor du kan finne alt fra søppel til gratis mat i konteinere utenfor Coop. Da kan det også nevnes at dette tilbudet er ofte brukt av utlendinger som lever på skattepengene til våre venner fra sør i landet.

I ytrebyen skjer det ikke veldig mye. Det blåser veldig mye, noe som gjør at du lett kan kjenne igjen en ytreby-væring. De har nemlig helt forblåste sveiser, alltid. I ytrebyen finnes det en butikk; Joker. Denne butikken er det ikke særlig mange som vet at finnes, men vi tror at de som bor i ytrebyen er fornøyd med å slippe å gå i storm helt ned til Rema 1000.

Ellers har Vadsø 4 skoler. Noe som er helt syk waste i og med at de dummeste jæklene du finner er fra Vadsø. Det er kommet forslag om å bygge Sentrumskolen og Melkevarden om til nye boliger hvor problembarna kan være i og med at det ikke lengre er plass til dem noen steder. Such a shame.


Helter[rediger]

Det finnes en del lokale helter i byen som er verdt å arrangere et møte med hvis du virkelig vil oppleve byen. Vi har Flå, Kibybølla Ole-per og Svirre som alle sammen er kjente og kjære innbyggere av byen Vadsø. Sistnevnte er veldig glad i hyggelige gutter, og trenger du haik er han ikke vond å be.

Aktiviteter[rediger]

Byen har mye å by på som Polet, Krysset og tidligere nevnt: klubben. På Polet henger alle over 18. Der kjøper de dyr vin til 100kr og gjør seg klar til fezt med eldre menn/waay to old kvinnfolk. Krysset er det stedet alle guttene som ikke får seg fett henger. Det jobber nemlig en hel del stramme jenter der. På krysset kan du få kjøpt både burger og skrape flax-loddene dine. Vi har også Opticom og Bajasso. Her er det noe for en hver smak. Fantastic. Hvis du liker å drikke hver dag - også søndag- er Bajasso stedet for deg. Her kan du treffe på byens politikere en tidlig søndagsmorgen hvis du ønsker det. Bajasso er også en fin plass å møte eldre menn/damer på. Opticom er stedet hvor de som akkurat er fylt 18 henger. Musikken på Opticom er et solid utvalg av hits fra når kveldens patetiske DJ var ung og fortsatt trodde at han skulle gjøre noe ut av livet sitt. Det skal nevnes at er du under 18 er det stort sett ikke noe problem å svippe en tur innom for å ta en drink med ditt nedskrapte bankkort.


Vadsø har ellers mye og by på som stygge blikk, nedbleket hår, baksnakking, lårkorte "kjoler", høy fjortis-faktor og sjalusi. Welcome.


Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Norgeoppned.gif
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!