Valhall

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Valhall er der Gudene bor.

Det er et stort land som ligger sjuogtredve mil nordover, litt øst og oppover. Gudene fant ut at siden menneskenes verden, Midgard, sugde sånn, måtte de finne en egen plass å bo. De kalte det Valhall, fordi det lå en hval midt ute på gressletta der, så de måtte bygge en hall rundt den for at den ikke skulle fryse. Da hvalen døde, flytta de skjellettet ut, og brukte hallen som bolig. Dette var den første boligblokka som ble bygd. Gudene var glad i å bygge, så de bygga det de var kar om, og til slutt hadde de et staut slott, badeland, mange hus, ICA Maxi, Byggmaker og Biltema.

Beliggenhet[rediger]

Som sagt ligger Valhall sjuogtredve min nordover, litt øst og oppover. Den oppovergreia, er at da Gudene var ferdige, løfta de hele dritten opp i lufta, for siden Gudene ble kasta ut fra Midgard, fikk søren ikke menneskene komme til Valhall. Hovedstaden, Åsgard, derimot, ligger midt i Midgard, fordi Gudene syntes litt synd på menneskene, så de bygde en gedigen steinborg i hagen til Olav Trygvason, for at menneskene skulle vite at Gudene var sånn middels interesserte i hva de drev med.

På grunn av at Valhall ligger ca. 30 meter oppe i luften, begynte menneskene å avle opp flygefisk for å komme seg opp til stedet, dette viste seg å være en katastrofal feil. Flygefiskene gikk amokk og drepte halvparten av jordens befolkning før gudene (Utsyrt med maskingæver) drepte alle menneskeskapte monstrene.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.