Vannmelon

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Vannmelon.jpg

«Vannmeloner er som mat. Man spiserdet.»

- Frodo Mager

« "We are family"»

- Jon om Vannmelon

Vannmelon er en grønn sak, dog ikke grønnsak. Kjent for å tørste, mette og rense kroppen samtidig.

Navnet vannmelon stammer fra navnet Jon, ved at Jon hadde et stort ønske om å hete det samme som forbildet sitt.

Frøene i vannmelon vokser i magen og gjør at du aldri blir verken tørst eller sulten. De svarte frøene kalles "bøllefrø" og brukes som lakrisekstrakt, og kan også brukes under djeveldyrking. Konsistensen av bøllefrøene kan virke som rosa smurf, og fører som regel til danskspråklig utspytting.

Melonen dyrkes i polstrete celler med streng beskyttelse for at Jon ikke skal stjele de før de er modne.

I år 1987 bestemte GVR (Den Globale Vannmelon Rejeringen) at det ikke var lov å dyrke melon. Det er blitt tatt over 700 mennesker som dyrker ulovelig vannmelon i magene til sauer under jorden. Hvis DU har hørt eller sett noen som dyrker ulovelig vannmelon så ring 0800.

Fruktkjøttet kan ikke stekes, kokes, bakes eller grilles, (om du gjør det, Kan forårsake voksende ut av nese og/ eller samtlige tær,-lingnende former voksende ut av områder som bryst. Det gjelder kun for det kvinnelige kjønn). selv ikke på 17. mai. Opprinnelig var fruktkjøttet sort, men den hvite mann ville ha en griserosa farge litt mer lik seg selv. Men nazi-tyskerene ville likevell bruke melonen som en nasjonalrett. De tilbredte den ved å grise den utofer en fettsmurt mage og deretter slikke fruktkjøttet imens de så på naziporno.

Skallet er noe hardt, ekkelt og uspiselig som kan minne litt om griseavføring.

Salget av vannmelon i dag har nådd skyhøye høyder, og dette har gjort vannmelonen svært etterlengtet. Ville negere stormet 6. januar 1997 verdens største vannmelonprodusent på Hardangervidda i desperasjon etter vannmelon. Vannmelon blir sett på som en av negerens viktigste næringskilde etter KFC og annet narkotika, og derfor er det stor etterspørsel etter vannmelon og narko selgere.


Man bør ikke svelge vannmelonfrø. Disse kan i uheldige situasjoner slå rot i magen og må opereres ut uten bedøvelse. Om du ikke har lest Jack og Bønnestengelen™, bør du lese samtlige fortelling-bøker umiddelbart. Vannmelon er også hyper-giftig for mennesker uten at de spiser vannmelonfrø samtidig.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.