Varulver

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Trangen til å løpe rundt i skogen i ulveform har mer å gjøre med en persons barndom enn med varulvbitt.»

- Sigmund Freud om varulver

Hei! Denne artikkelen er om varulver. Du lette ikke etter vampyrer?
Varulv
Dette … noe uklare bildet var det eneste som kunne oppdrives. Fotografen er død, så han kan ikke gjøre noe med det.
Dette … noe uklare bildet var det eneste som kunne oppdrives. Fotografen er død, så han kan ikke gjøre noe med det.
Vitenskapelig(e)
navn:
Canis Lupus Luna Sanguis
Norsk(e) navn: Varulv
Hører til: Menneskelignende vanskapninger
Antall arter: 1
Habitat: Nordlige områder, skog og fjell
Utbredelse: Europa og Amerika
Delgrupper:
 • Europeisk
 • Amerikansk

Navnet varulv består av to ord; Var, som er gammelengelsk for ”menneske” og ulv, som er norsk for … vel ulv. Til sammen blir det ”menneskeulv”, noe som egentlig summerer opp fenomenet så godt at denne artikkelen nesten virker unødvendig. Men men … Varulv må ikke forveksles med ”varaulv”, som er det vitenskapelig navnet på nestlederen i vanlige ulveflokker.

Generelle fakta[rediger]

Varulven er som regel et helt vanlig menneske, som sover i en helt alminnelig seng om natten, spiser en helt alminnelig frokost om morgenen, og går til en helt alminnelig, og sannsynligvis dørgende kjedelig jobb etter dette. Men en gang i måneden, forvandler han eller hun seg til et grufullt monster (de aller fleste som bor i hus med en kvinne over 16, burde ha opplevd et lignende fenomen, PMS, men dette er, tro det eller ei, mye verre).En varulv har ofte en uvanlig farge på øynene, som feks: Gul, turkis,lilla,veldig sterk grønn eller rød.

Når fullmånen stiger, forvandles varulven fra menneske til en ulv. Men ingen vanlig ulv. En ulv som er større, sterkere og styggere. I ulveform spiser varulver som ikke har kontroll på kroppen sin kjøtt, og i værstefall mennesker. Mat er ikke alt for varulven, men den trangen til å ha en flokk som kan hjelpe deg å få kontroll på hvordan du styrer din egen skifting. Til slutt trenger den ikke fullmåne for å skifte ham.

Hyggelig.

Hvordan bli en varulv og ulempene ved dette[rediger]

Smitten finnes i varulvens bitt. Hvis den biter deg, vil viruset trenge inn i kroppen din, opp i hjernen, og skape en allergisk reaksjon mot fullmånelys. Når allergien inntreffer, vil kroppen (i et forsøk på å beskytte seg mot allergikilden) forvandle seg til en ulvekropp. Transformasjonen er meget smertefull og Dessverre gjør deg om til en ulv også innvendig, og du vil fullstendig glemme hvem du er. Når fullmånen går ned, vil du våkne opp, naken, og huske det aller meste av det du har gjort i ulveform, og med dette følger stor anger og en heidundrende hodepine. Nesten som fyllesyke.

Hva skjer om ett varulv bitt ikke forvandler deg?lol[rediger]

Det er eksteremt skjeldent!

Noen ganger (ekstremt skjeldent) vil ikke forvandlingen være hel. Det kan komme av en formel som ikke virket helt eller ikke et dypt nok bitt. Det vil forutsage at du vil bli en hybrid, blanding av varulv og menneske. Du har god hørsel, løper raskere, ser bedre, blir fort sint osv.

Men du vil ikke forandre deg hver fullmåne. Noen ganger kan du få fram klør og tenner og du vil også kjenne mindre smerte.
Du vil være sterkere og modigere enn vanlig. :Funnet av sanne kilder: ANONYM HYBRID

En gang i måneden vil du nå forvandle deg til et monster. Varulver nå til dags lever stort sett gode liv, men det er viktig å ta sine forholdsregler. Det bør lages regler med varulvens venner og bekjente om og ikke besøke han eller henne ved fullmåne. I mange familier med varulver, låser de varulven ned i kjelleren, eller et annet sted den ikke kan rømme fra, før fullmånen stiger opp. Det sikreste vil vel egentlig være å ha en bunker i kjelleren.

Tips

Varulver liker seg bare i nordlige strøk. Flytt til Spania!

 • Overnatt aldri ute når det er fullmåne
 • Dra aldri ut nå det er fullmåne
 • Fortell dine nærmeste om tilstanden, de er der for å støtte deg
 • Men vær klar over at mange kanskje vil dømme deg nord og ned … særlig hvis du har prøvd å tygge på dem.
 • Ett lite tips. Lær deg å kontrollere forvandlingene dine, etter hvert kan du være fri, uten å bekymre deg for å drepe noen.

Btw, if you're an American trying to read this, you're a idiot. Wiki is wrong a lot, but not right now.

Hvordan bli kurert[rediger]

Det går ikke an å bli kurert, ikke engang ved å drikke wolfsbane,uheldigvis.. men hvis en hamskifter drikker wolfsbane blandet med vann vil det etse innsiden av ham, det vil bare senke forvandlingen til en gigantisk ulv.

Hvordan drepe en varulv[rediger]

Vær forberedt på varulvangrep når du går skogstur ved fullmåne. Hvis ikke kan du ende opp som dette.

En varulv er større enn en vanlig ulv, mye sterkere, farligere og eter utelukkende mennesker. Har du fortsatt lyst til å drepe en? Greit nok. Aller først må du skaffe deg sølv. Masse sølv. Arvesmykker? Ja, hvorfor ikke. Smelt ned arvestykkene dine til kuler og to eller tre kniver. Gullsmedkjeden Mestergull kan være til hjelp med dette. De er den eneste gullsmedkjeden i Norge som har god nok kunnskap om varulver og hva som trengs for å drepe dem. Hvis du av uvisse grunner ikke vil benytte Mestergull, må du nok over grensa til Sverige for å få kuler, for det er ikke lurt å støpe dem selv.

Advarsel

Når du jakter på varulven må du passe på og ikke bli bitt. Selv om du skulle klare å drepe varulven, vil du da bli en selv, og hvem vet, du kan bli et offer for den neste varulvjegeren i traktene.

Problemet når du skal drepe en varulv er at når du skyter den, stikker den ned, sager den i to, heler den seg sinnssykt raskt (nesten som Claire Bennet, bare at varulver sjelden er cheerleadere). Sølv motvirker denne effekten, slik at varulven ikke heler så raskt som vanlig.

Lad geværet med sølvkuler, ta med deg en bunt ferske hvitløk, stapp knivene i beltet, og ta en tur i skogen en fullmånenatt. Når varulven finner deg (du finner ikke varulven, den finner deg), skyt den så raskt du bare kan. Gjerne flere ganger, men ikke bruk alle kulene. Mens varulven ligger nede, bruker du en sølvkniv til å skjære ut hjertet dens, og stapp hvitløken inn i brystet dens. For å være på den sikre siden bør du hugge hodet av den også. Tenk så fint det kan bli på veggen!

Dette er levende!!! jeg mener det!!!! et tips. Gi dem en klem fra meg. jeg er en ALFA!!!

Andre metoder (disse prøves ut, og vi venter fortsatt på rapporten fra jegeren. Vi har ikke sett ham siden 2002, og håper han tar kontakt snart)

 • Pepperspray
 • Steinkule,
 • Spark og slag og
 • Knusende Argumenter
 • Gullstatuer (en Oscar vil fungere utmerket) er det beste forsvaret mot amerikanske varulver.
 • Hvitløk (det fungerer mot vampyrer, spøkelser, svigermødre, hvorfor ikke varulver?) teenwerewolf eller som det heter på norsk ungdomsvarulver. består av beta,alfa og therarien de kommuniserer med ul og bjeffing. den eneste varulvflokken i Norge er Moonshadowwolfpack og holder til i nord Norge. den mest berømte er Crimsonwolfpack i texsas alfa: wolfie blacheart
 • Det finnes også flere små flokker i Norge som ikke tiltrekker seg oppmerksomhet, men vil være skjult
 • Kattetiss (Hund stammer fra ulver, hund+katt= slåsskamp )

Kjente Varulver[rediger]