Vegetarianer

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En vegetarianer er en person som ikke spiser noen form for mat eller drikke som et dyr har sett på. Dette innebærer at kostholdet stort sett består av luft, men luften har også visse godbiter å by på: snø, regn, hagl (dog forbeholdt helligdager) og gresshopper (jf. Bibelen). Gul snø er naturlig nok uaktuelt, med mindre det er et menneske, og ikke et dyr, som har farget snøen. Dette må i så fall dokumenteres med videoopptak for at en vegetarianer skal få tillatelse til å konsumere det kondenserte vannet.

Selv om vegetarianere ikke kan spise eller drikke noe et dyr har sett på, betyr ikke det at de ikke kan spise dyr. Ved å avle opp dyr (som er født av blinde mødre) i lukkede grinder, for deretter å slakte det mens det har bind for øynene, kan de glefse i seg innmaten med god samvittighet. Denne bestialske måten å behandle dyr på gjør at vegetarianere ofte forbindes med grove dyremishandlere. De regnes da også for å være dyrerettighetsforkjemperes verste fiende.

«Veggiser»[rediger]

Det er jævlig slitsomt å skrive, lese, uttale og høre vegetarianer i lengden. Derfor kalles de bare veggiser. Det spekuleres i om dette kallenavnet også har sammenheng med deres groteske behov for å henge opp uskyldige dyr på veggen som pynt.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!