Vest-Agder (fylke)

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Vest-Agder er kanskje USAs mest folkerike stat eller så er den kanskje riket som befinner seg mellom Rogaland og Telemark. Det er opp til hver enkelte til å bestemme hva Vest-Agder er.

Vest-Agder er også kjent som Best-Agder, Fest-Agder, Incest-Agder, Test-Agder,Kristiansand, Zest-Agder, Dyreparken, Restskatt-Agder og hvilket som helst annet navn som inneholder et ord som rimer på best, men det er oftest de tre første som sees igjen overalt.

Kommuner[rediger]

Vest-Agder hadde kommuner helt til 1991, da Sovjetunionen opphørte. For å vise sin løsrivelse fra de røde kameraters brorskap, bestemte fylkets råd at ordet kommuner er et produkt av kommunisme, noe som førte til kapitaler.

Kapitaler som ligger under Vest-Agder i dag er:

For å opprettholde den tilbakestående facebook-avhengigheten blant folket, pleier Usain Bolt å gripe inn. Han viser dem hvordan en ekte sosialist lager sukkerpai på "Vest-Agder" måten. Det medfører som oftest langvarige sykdommer blant fluefamiliene, og er vanligvis truende for hele menneskeheten.

Kristiansandsørkenen[rediger]

Vest-Agder var tidligere kjent for en ørken som fantes i området rundt Kristiansand. Det var sand, ingen fjell, ingen mennesker og lignet alt for mye på Danmark. Selv om flere hundretalls av nomader allerede hadde vandret gjennom ørkenen, var det Christian IV som dokumenterte dens tilstedeværelse. Beklagelig nok viste det seg at Thor Heyerdahl allerede hadde reist hit på en ekspedisjon for å finne ut hvor rumenerne kom fra.

I dag finnes det bare en flat, firkanta by der i stedet med navnet Kristiansand som i stedet for ingen planter, hus og mennesker, kun byr på mangel av kultur og folkevett.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!Det kjære og langstrakte landet vårt har mange kommuner du aldri har hørt om.
Det er fortsatt altfor mange til å få plass i tabellen, så du får greie deg med dem som ligger i Vest-Agder.

Kommuner i Vest-Agder fylke

Audnedal · Farsund · Flekkefjord · Hægebostad · Kristiansand · Kvinesdal · Lindesnes · Lyngdal · Mandal · Marnardal · Sirdal · Songdalen · Søgne · Vennesla · Åseral
Dagens fylker:
Akershus · Aust-Agder · Buskerud · Finnmark · Hedmark · Hordaland · Møre og Romsdal · Nordland · Oppland · Oslo · Rogaland · Sogn og Fjordane · Telemark · Troms · Trøndelag · Vest-Agder · Vestfold · Østfold

Territorier:
Gokk · Kontinentalsokkelen · Jan Mayen · Svalbard

Tidligere fylker:
Bergen · Nord-Trøndelag · Sør-Trøndelag