Vestnes kommune

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Vestnes kommune ligger i Møre og Romsdal fylke. Noe som er veldig heldig for resten av fylket. Folket i Vestnes kommune er ikke slik vanlige mennesker er, det store spørsmålet er egentlig om de i det hele tatt er mennesker. De store forskere strides fortsatt, det eneste de har kommet frem til er at innbyggerne ikke er mye å samle på.

Innbyggerne i Vestnes sier "i" uansett om de mener "jeg" eller "i". En kjent setning som ofte blir sagt av Vestnesingene er; "I e i Vestnes" som på norsk betyr "Jeg er i Vestnes". Tiden i Vestnes går bort på fjortissfyll, røyk og andre rusmidler. Alle som kommer fra Vestnes er ekstremt fattige og urenslige. Hvis du noen gang besøker en fra Vestnes vil du fort merke at pappesken vedkommende bor i er veldig skitten, støvete og full av skitten oppvask.

De vasker seg sjelden og har en spesiell lukt i bygda. Alle har blitt immune og kan knapt ense hverandres kroppslukt lenger. Hvis du smører deg inn i bæsj vil alle syns du lukter herlig, frisk sommer.

Folk fra Vestnes bør bli utryddet og stedets byggninger kan brukes som asylmottak for Moldensere som ikke lenger orker å bo i den stygge byen på andre siden av fjorden.

Vestnesinger er til tross for sin dumhet veldig musikalsk og setter stor pris på kultur, noe som kanskje er det eneste fornuftige som finnes i området.

Idrett er også utbredt i bygda, og det er nettopp her Kjetil Rekdal startet sin fotballkarriere. Forøvrig er han et godt eksempel på intelligensnivået du finner her.

Med hele 6438 innbyggere i bygda, får bygda automatisk ett stempel som Norges største utedass og minst sentralliggende sted. Det viktigste arrangementet i året for innbyggerne i Vestnes er så klart Gatebil, som finner sted på Østlandet. Denne helgen reiser alle og en hver fra Vestnes til Østlandet for å delta og følge nøye med på konkurransen. De fleste i Vestnes har ingen utdanning, og de få som jobber er enten fiskere, bønder eller trailersjåfører.

Én gang i året har de "Vestnes Maraton" som går ut på å råne mest mulig rundt i gatene. Alle nullstiller kilometerteller i bilen og den som har greid å råne mest i løpet av de neste 12 timene, er vinneren. Premien er en baconpølsemeny til 46 kroner på den lokale bensinstasjonen.

Innad i Vestnes finnes det fraksjoner og inndelinger, og for dem i mellom gjøres det stor forskjell. Inndelingen er ren geografisk, og da Vestnes sentrum har nærmest beliggenhet til Molde, anser de ikke seg selv som del av bygde-Vestnes. Vestnes sentrum grenser til 3 fjorder: Moldefjorden, Tresfjorden og Tomrefjorden. Tomrefjorden er bygdas getto, hvor hettegenser og altfor store joggebukser er eneste annerkjente bekledning blandt ungdommen. I Tresfjorden har den teknologiske utviklingen enda ikke kommet så langt, så her benyttes traktor for å utføre vestnesingenes rånetradisjon. Kjeledress og Felleskjøpet caps hører med.

I tillegg er det verdt å nevne Daugstad. Det spekuleres mye i hvordan navnet oppstod, og nyere forskning viser at dette stammer fra det opprinnelige kallenavnet til Vestnes: "Hjernedødt sted". "Dau" betyr på lokalspråket "død" og "stad" betyr "sted". G-en havnet trolig innimellom der fordi vestnesingene er analfabeter.

Vestnes sentrum har forøvrig 4 dagligvarebutikker med under 100 meters avstand, og byens eldre trives godt på byens kjøpesenter Vestnes brygge.

Forskning viser at de vestnesingene som mot normalen skulle utvikle en intelligens større enn en gjennomsnittlig ku, flykter stedet så snart de er ferdige med ungdomsskolen. For å skjule sitt grusomme opphav sier de at de kommer fra Molde. Desverre er de ikke smarte nok til å skjønne at dette hjelper lite.


Det kjære og langstrakte landet vårt har mange kommuner du aldri har hørt om.
Det er fortsatt altfor mange til å få plass i tabellen, så du får greie deg med dem som ligger i Møre og Romsdal.

Kommuner i Møre og Romsdal fylke

Aukra · Aure · Averøy · Eide · Fræna · Giske · Gjemnes · Halsa · Haram · Hareid · Herøy · Kristiansund · Midsund · Molde · Nesset · Norddal · Rauma · Sande · Sandøy · Skodje · Smøla · Stordal · Stranda · Sula · Sunndal · Surnadal · Sykkylven · Tingvoll · Ulstein · Vanylven · Vestnes · Volda · Ørskog · Ørsta · Ålesund
Dagens fylker:
Akershus · Aust-Agder · Buskerud · Finnmark · Hedmark · Hordaland · Møre og Romsdal · Nordland · Oppland · Oslo · Rogaland · Sogn og Fjordane · Telemark · Troms · Trøndelag · Vest-Agder · Vestfold · Østfold

Territorier:
Gokk · Kontinentalsokkelen · Jan Mayen · Svalbard

Tidligere fylker:
Bergen · Nord-Trøndelag · Sør-Trøndelag

[[Kategori:{{#dplreplace:{{#dplreplace:{{#dplreplace:{{#dplreplace:{{#dplreplace:Vestnes kommune| kommune|}}| herad|}}|Bydel |}}| (fylke)|}}| (tidligere fylke)|}} i Møre og Romsdal]]