Vidkun Quisling

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Vidkun Quisling var en berømt Norsk polfarer med store alkoholproblemer og kvinnelig tiltrekkelse. Quisling voldtok sønnene sine og havna i fengselet for livstid. Quisling blei født i Hamburg i Canada, Østpolen.

Da Quisling rømte fra fengselet blei han selv voldtatt av sønnene sine, inkludert kona. Dette skjedde på natta mens han sov. Quisling satt etter det i rullestol i 4 år med brukne bein og armer.

Qusling er meget annerkjent for sine kulturelle og økonomiske bidrag til den 3. verda. Da han returnerte fra sin jakt på Østpolen etter kvinner i 1937, blei han ledd ut og sett på som mindre begava, sida alle visste at Østpolen ikke eksisterte da.

Da havna han selv i økonomiske problemer, og blei derfor «tvingt» av de økonomiske problemene til å jobbe som prostituert transvestitt, noe han tjente relativt dårlig på sida han var meir eller mindre stygg, og slet mye med kjønssvorter og hoven tiss. Noen av hans mest kjente kunder, av de få som var, har vi navn som Ivar Aasen, Gerd liv Valla og Rune Rudberg, selv om samtlige benekter alle relasjoner, bortsett fra R.R. snakker varmt om hvordan han ømt beherska tyrirota opp i rumpa hans, og har faktisk skrevet en sang om det, etter det kjente sladrebladet Klassekampen publiserte bildene.

Tross i sine økonomiske problemer, nektet Vidkun å ta imot alle de generøse bidragene det (((norske))) og det samiske samfunnet i Akershus prøvde å gi ham. Han meina at han ikke var verdig deres overveldende vold.

Quisling er også latin for jøde-elsker, noe som han tenkte bevisst på når han bytta navn fra sitt egentlige navn, Ariel Sharon señior.

Sønnen ble døpt Tore Tvedt, og driver i dag organisasjonen Vigrid. Vigrid er en organisasjon som hjelper Jøder inn i landet og prøver å få jødedommen som statsreligion i (((Norge))).

Ettersom Vidkun var en svært aktiv beskytter og støttespiller for jødene og den 3. verda, ei meget hektisk livsstil, gikk han naturligvis på store mengder SPEED. Da han imidlertid trakk seg tilbake til en pensjonistilværelse etter et langt og lykkelig arbeidsliv, var han blitt en anelse avhengig, og abstinensene trakk ham stadig mot sine daglige doser. Han fant tidsnok ut at han var overstimulera (til tross for at han sjelden fant ut av ting på mindre enn 12 timer, 9 minutter og 3 sekunder), og prøva å kompansere for dette med store mengder sovemedisin. Dette resulterte i at han var meget mentalt ustabil, og blei veldig deprimert da han innså dette. For å slippe deprisjona begynte han derfor med alkohol og lykkepiler. Dette førte i sin tur til at han fikk alvorlige spiseforstyrrelser, begynte som modell i hamburger-reklamer, noe som forverra problemet, og døde i svært ung alder (kun 193 år og 9 dager), mens han prøvde å urinere under et besøk i Det Kvite Hus. Den siste personen som så ham i live var MacGyver, som på den tida var en svært berømt, profesjonell titter, kjent for sin tendens til å ta bilder av de han kikka på. Han var også minister for skadedyrutryddelse, der jobben hans var å finne nye hjem til rotter og spion-elger. Han fikk raskt sparken etter å ha vert enig med Benito Mussolini om riskregler under andre verdenskrig. Han ble henrettet a denne grunnen i 1987 i London, Spania.

Det populære tidsfordrivet quiz er oppkalt etter Quisling.

Quisling er gravlagt i Spania,

Kjente relasjoner[rediger]

  • nnamsøigilern, formann i (((norsk))) jødeforening
  • Jens Olsen, redaktør i de aller fleste engelske ordbøker, som hata Vidkun så sterkt at han skreiv opp navnet hans i ordbøkene som internasjonalt ord for «forræder», til tross for alt hans arbeid for frihet, likhet og svangerskap.
  • MacGyver, Vidkuns kjendisvenn, kikker og potensielle drapsmann (se punktet «Vidkuns død- et attentat») i artikkelen «Julenissen, Påskeharen, og andre kjente Alkoholikere».
  • Chuck Norris, opprinnelig relasjon ukjent, men disse blei begge observert strippende på samme pub, sammen med sin felles venn Adolf Hitler, noe som endte med fyll og samleie (nermere detaljer i (((politiet)))s rapport om saka)
  • Adolf Hitler, venn, fører og hemmelig elsker. Disse blei ikke sett sammen etter andre verdaskrig (årsak ukjent).
  • Michael Jackson, mulig genetisk mor. Dette ville forklare hvordan Vidkun fikk alle veledighetspenga, penga til drikkevarer, drugs og piller, samt det faktum at Vidkun var mørkredd.
  • Aleka, øst-østerrisk turistguide

Quisling ble gravlagt i Spania på eget ønske, etter å ha blitt skutt av Ås jaktlag i en tragisk ulykke i 1945.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!