Vigrid

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne siden omhandler koseorganisasjonen Vigrid. Hvis du lette etter det der greiene i norrøn mytologi, må du se på Vigrid (mytologi)

Historie[rediger]

Festorganisajon for festglade rasister og fascister med lite hår, men med stoe skjegg. Vigrid ble grunnlagt av Vidkun Quisling i år 1912 eller 1987. Grunnleggelsen av Vigrid er noe av det mest negative som har hendt Norge og det norske folk.

Ideologi[rediger]

Virid har to guder, Jan Teigen og Odin, som de tilber daglig. Jan Teigen laget sangen "Optimist" spesielt til Vigrid og det har nå blitt kjenningsmelodien til organisasjonen.

Vigrid er en organisasjon basert på kos, fest og hat. De føyer seg inn i rekken av organisasjoner som tilbyr felleskap for både folk med skjegg og for folk med langt hår. Alle medlemmene i Vigrid har som hobby å hate. Derfor retter de hatet sitt mot andre sterkere og mer attraktive grupper. Vigrid hater blant annet : jøder, folk uten skjegg, folk med annen hudfarge, kongefamilien (spesielt Martha Louise), Otto Jespersen, Teletubbies (spesielt Tinky Winky), politiet, media, alkohol, kristendommen (spesielt Jesus), gråe ekorn, brunsneglen, intimbarbering, tattoveringer, prevensjon, blondine-vitser og ostepop.

Medlemmene i Vigrid måtte etterhvert ty til homoseksuell aktivitet da det ble klart at damer fant de frastøtende. Derfor ble hatet mot homoseksuelle fjernet fra hatlisten slik at de kunne få føle menneskelig ømhet.


Vigrid er også en organisasjon som verdsetter glede og felleskap. De elsker blant annet muffins, brunost, disko og Jan Teigen.

Medlemskap[rediger]

Det går rykter 0m at lederen av Vigrid, Tore W. Tvedt, bor i Larvik, der han flyttet etter å ha bli kastet ut fra Drammen, hvor han selvfølgelig ikke er velkommen! Vigrid er også en møteplass for sinte klesdesignere uten venner. Mange medlemmer er tidligere satanister og emoer. Flere av Vigrids medlemmer har diagnosen taper, en psykisk lidelse som fører til trangsynthet, forvridd tankegang, idiotiske utsagn (tourettes?), og hat/frykt for alt og alle som ikke er har elegance skjegg eller langt hår. Derfor kjører ikke Vigrid-medlemmer bil, det finnes jo ingen norskproduserte biler, annet enn noen gamle dampdrevne biler av plast og tømmer, og noen små stygge elbiler. Alle vet at det er ukult å kjøre elbil!, det er derfor vanlig å se vigriderne sykklende, ofte med røde eller rosa sykkler. I Vigrid er det konkurranse om hvem som er mest hvit, for å bli mest "arisk". For å oppnå dette, klasker de hverandres ansikt nesten daglig.

Sosiale sammenkomster[rediger]

Det vigrid gjør på møtene sine er å gå i tanga rundt i skogen og plukke blåbær å synge finske folkeviser skrevet av Sibb. Denne tradisjonen har han tatt med seg fra Finland når han imigrerte til Norge i 1905. Se også kvene Annenhver helg drar de på leirskole i Kiruna. Det er lite innblikk i hva som skjer på leirskolen, men man vet at det innebærer konsum av store mengder hjemmelaget muffins, hekling, diskodansing og allsang til "Optimist".

En stormfull høstkveld skulle Tore Tvedt på date. Denne episoden inntraff den gang Tvedt hadde kjærlighet for jøder, og ikke sitt eget folk han var også en fremtredende figur i Arebeiderpartiet.. Han tok damen ut på en bedre middag, og da kebaben var ferdigspist, tok han henne med til hotellrommet. Tore sprengte dama med monsterpikken sin. Samtidig skjedde det noe i hans indre sinn, og siden den gang har Tvedt alltid hatt hat for jøder.