Vikten

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Gud's Skitne Sko
Vikten
Vikten våpen.jpg
(byvåpen)
«Hær hvor vi bor, holder vi sammen, som søster og bror eller far og mor, om ikke begge deler!»
Reyman.jpeg
Land Lofoten
Fylke Nordland
Innbyggertall rundt 2
Offisielt språk Enochian
Styreform Monarki
Ordfører Charles II
Varaordfører Charles VI
Bystatus år 667 B.C.

«Jeg viste dette kom til å skje hvis jeg giftet meg utenfor familien.»

- Den første viktingen som døde av kreft

Vikten er ei bygd i Flakstad kommune i Nordland. Stedet ligger langt unna sivilisasjon, der hvor ingen kan se hva de gjør med små barn, i enden av fylkesvei 811 har det et lite bygg hvor de masseproduserer seg selv, det vil si, kloning. Vikten er en plass hvor alt er lov og politiet kan ikke involveres.

Navn og etymologi[rediger]

Navnet Vikten stammer fra ordet victim fra engelsk noe som ikke læres i deres skole. Det er det engelske ordet for offer, noe som de har mye av.

Naturgitte forhold[rediger]

Geologi[rediger]

Det første en som besøker Vikten vil merke er at med en gang Vikten-skiltet passeres blir himmelen mørkere og får en svak rødfarge, jo nærmere man går mot havet jo stærkere vil rødfargen vises. dette er en av de tingene som driver mest turisme til vikten.

Vikten natur.jpg

Dette bildet er tatt helt med sjøkanten og viser himmelen på sitt rødeste

Historie[rediger]

Velkommen til Vikten I vakker sameksistens med Glasshytta finner du vaktårnet som også huser anleggets gasskammer’. Her har keramikerene sitt verksted og utsalg. Her kan du kjøpe vakker dildoer i ulike fasonger eller slappe av med narkotika og hjembakte poteter.

Vikten kan by på mer enn narkotika og dildoer. Dette er lofotenes ytterside på sitt verste. Enten du besøker stedet på en skimrende sommerdag eller en mørk skummel kveld, vil det være en skremmende og livstruende opplevelse. Her kommer du nær urfolket som har bodd hær i alle år, med mysteriske inskjærte symboler fra siste istid, eller de fantastiske dildoskulpturene som omkranser Glasshytta.

Du kan også rusle langs stranda eller ta turen gjennom bygda – se at gresset er ekstra rødt pga av alt drap, plukk avhugde hoder, kjenne involende fra likene og se sauer i utmark. Ser du etter større utfordringer, kan du ta en incest omgang med dine nærmeste.

Charles XI og Margarete VII driver narkotikaproduksjon i Lofoten på Vikten, de har også glassdildoproduksjon i Glasshytta (bygd 666 før Kristus) og keramikkproduksjon i vakttårnet (bygd 667). På moreneplatået ovenfor bebyggelsen ble det i 2011 startet bygging av tvillingtårnet til reiselivsbruk, Rahula. Utbedring av veien opp til Rahula blir finansiert av Vegvesenet som en del av prosjektet Nasjonal turistvei. Vikten skole er privat og drives av trossamfunnet Guds Menighet hvor det pågår incest, nekrofili, voldtekt og algebra.

Ifølge Charles VIIX er 9 av 10 i slekt borte på Vikten, resten er forvirrede tilflyttere.

Tradisjon[rediger]

I vikten bruker de ikke etternavn siden alle er i samme familie, istede bruker de tall ikke ulikt hvordan det gjøres i en kongefamilie. Alle som er førdt med penis]er kalles for Charles og alle som er født uten peniser kalles for Margarete. for eksempel vil ett nyfødt barn med penis kunne bli kalt for Charles XVII.

Sykdom og pest[rediger]

Under 1300-tallet var vikten veldig plaget med svartedauden, hver gang noen fra vikten dro på en tur utenfor vikten eller noen utenfor vikten kom på besøk ble det nye spredninger av svartedauden. for å unngå å spre svartedauden isolerer vikten seg helt fra andre deler av landet. mange i Vikten vet enda ikke at det finnes andre steder på jorda fordi de aldri forlater huset.

Kultur[rediger]

Turisme[rediger]

Mange drar til Vikten for å se på glasshuset og hvordan glassdildoproduksjonen foregår. Siden vikten har slik fin natur rundt seg er det og mange som kjører forbi bare for å se seg rundt, men ikke minst se på den røde himmelen som ikek finnes andre sted på jord. om ikke det er spennende nok kan man skru på satanistisk black metal på maks volum og kjøre igjennom, men da må man være forsiktig fordi da drar viktingene fram faklene og høygaflene så løper de etter deg og om du ikke har en rømningsplan vil du ikke komme deg ut i livet.