Vitser

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Vitser er noe som får folk til å le og få sykdommen "Latter-Krampe". Det er flere setninger med noe morsomt som flere kan le av. Det finnes mangen typer av vitser , her er det navn på noen av de typene av vitser: svenskevitser, alle barna, morra di, bank bankvitser og dyrevitser. men det finnes flere typer av vitser. En vits kan også få hjernen din til å tenke seg skikkelig om og kan gi hodepine , men det er ikke så farligt. Sykdommen "Latter-krampe" har noen bivirkninger og de er : stadig latter , du ler så mye at du gråter og kan få vondt får å puste. Her er noen Tørre Vitser så sett deg i badekaret og ta deg et glass vann for det her kommer til å bli tørt👍: Å nei den selen tar sel mord. Den selen lærer seg karate fordi det er viktig med sel forsvar. Den selen skryter av seg selv fordi han er sel opptatt. Hva slags musikk hører osten på? Svar= Ostepop!!! Unger hva vil dere ha til frokost, vil dere ha omelett eller ometung? Har dere hørt om klokken som var leg av å si Tik Tak og byttet det til Tak Tik?

Vitsens Historie[rediger]

Den personen som fant opp den første vitsen var Fritijof Vitsensen. Du skjønner sikker hvorfor det kalles en vits pga etternavnet. Fritijof fant opp Vitsen i 1893. Den første vitsen lagde han i 6. klasse da han skulle til doktoren og den gikk slik :

  • Fritijof sa til doktoren:doktor, doktor jeg har vondt i ei tå. Doktor: hvilken tå? Fritijof: i kotteletå!


Etter det besøket hos doktoren forsatte han å lage vitser og har ble veldig skjent for sine vitser. Han ble så skjent at han fikk en gull medalje av kongen.

I nå tida er det flere som lager spenende vitser som får folk til å få Sykdommen "Latter-Krampe"