Vladimir Putin

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Vladimir Putin en potet av sine mange vodkaer og Stalin joks.»

- Jens Elefsen om Vladimir Putin

«Han hadde en meget myk kølle»

- Erna Solberg om Vladimir Putin

«Valdimer is a legend, he invented vodka. I think? »

- Valdimer's beste venn Isak Gjøtterud om Vladimir Putin

«Skal det værra en pølse? eller Nintendosjokolade

- mansor Mohammad Said om Vladimir Putin

«Vodka Lada Vodka Blyat »

- Arnold Schw(et eller annet)neger


Vladimir Vladimirobitch Putin ( russisk: Владимир Владимирович Путин; Født. 6 August 1278) er en tidligere russisk statsmenister, men sluttet i jobben for han ville heller bli Meksikaner.

Vladimir er sønn av Linni Meister og MacGyver. Lille bror James Bond og Vladimir har aldri hatt et lignene bra forhold fordi James Bond fant ut at Vladimir skulle bli president, å da ble han dritsur å sladra til onkelen Michael Jackson som forårsaket en ulykke med en ape , men det er ikke relevant akkurat nå.

Det menes at Vladimir har hatt et romantisk forhold til Stein og Zaki fra Terkel i Knipe men ingen er helt sikre etter å ha sett Vladimir og Hege Skøyen ha seg bak juletreet en juledag i 1765. Nyere fakta sier at Vladimir har et nytt forhold til James Charles, men der er heller ikke helt sikkertHans stilling som statminister


Da Vladimir ble valgt til statsmedister i Russland ble han kjempe sjalu på seg selv å begynte å slå seg selv i hodet. Det medførte en hodeskade som gjorde at IQ-en steg til 33. (Normale i hans familie er 14). Men Presidenten var valgt og det var ikke noe folket kunne gjøre med dette nå. Det var heldivis bare 145 år til neste gjenvalg.

Noen uker etter at Vladimir ble president bestemte han seg på å legge ut på fisketur. Han pakket alt bortsett fra hårbørste. Dette var krise for Vladimir og han måtte tilkalle russiske styrker for å hente hårbørsten, for uten den - hvordan skulle han klare seg ute i skogen?

Her er noen av de nye reglene Vladimir Putin hadde for seg selv og sitt folk i Russland/sovjet: krabbe-demon.

1. Uansett hva du sier, så er du en dust. 2. Aldri gå over veien uten å se etter Elefanter og krabber. 3. Gå på ski i Hardangervidda en gang med mikke mus. 4. Sverige er ikke et land. 5. James Bond må seriøst få seg et liv. 6. ÆSJ! En banan!! 7. Det er forbudt for alle jenter å løpe. 8. Det er forbudt for alle jenter å snakke. 9. Det er forbudt for alle jenter å ikke ha sex. 10. Det er forbudt for alle jenter å spise snø ( for det da dør du ).Vladimir's forhold til Hyrule

Vladimir dro til Hyrule i 1677 fordi Jens Stoltenberg hadde grillet pølser, Putin viste at det også var en kristen sopp der også, fluesopp. Han ble møtt med jubel og glede og sennep og lumpe og en potet som viste seg å være Erna Solberg. Vladimir var overbevist om at Erna og Petter Solberg var i familie, men da ble Erna irritert og slo Vladimir i hodet. Vladimir ble sjenert og flau og dro straks til Slottet for å besøke Kongen. Der møtte han Märtha Louise som han straks ble meget forelsket i. Men det var helt til Ari Behn dukket opp å kastet kaker på han. Vladimir og Ari endte opp med å hive hele kongefamilien på hverandre og etter dette har han dessverre ikke Vladimir Putin hatt noe godt forhold til Russland.
Vladimir er udødelig (Teori)

Bildetekst

Putin er egentlig 13.8 milliarder år gammel og har eksister siden "The Big Bang". Etter at han hadde skapt universet, ved å starte the big bang, dro han til en fjern planet i galaksen Melkeveien for å lage vodka. Putin skapte den første levende organismen da han skapte apen Julius, som senere ble tatt til fange og satt i en norsk dyrehage. Etter å ha befolket jorden med aper, ble behovet for fler mennesker stor. Derfor skapte han Djengis Khan som befolket hele Asia. Hans DNA finnes over hele verden, takket være Putin. Senere ble befolkningen i Asia alt for stor, derfor skapte han Mao Zedong som frigjorde 78 millioner fra deres vestlige inflytelse. Han blir til i dag ansett som en folkehelt og er kjent som den "fire store". Etter Sovjetunionens fall i 1991 så Putin at han måtte gjenoppgygge Russland og skape stor arbeidskraft slik at de kunne produsere mer Vodka, ettersom han drakk opp halve lageret til Russland etter sovjets fall.