Vodka

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Gratis vodka til proletariatet!»

- Boris Jeltsin om vodka

«Vodkaen er en synd, eneste måten å bli kvitt den på er å drikke den opp!»

- Russisk ordtak

Vodka, eller gjæret potetjus, er en viktig drikkevare i verden. Fordi den er grunnleggende i stort sett alle drinker regnes den som grunnstoff ND1, Nazdorovjium, i det Alkoholiske System. I motsetning til rød- og hvitvin, som er allment kjent som utmerket ved siden av alt fra lammeretter til fisk og salat, ansees vodkabaserte drikker kun passende sammen med enda mer vodkabasert drikke. Et interessant fenomen blant ivrige vodkaentusiaster er at de fleste sverger å aldri drikke det igjen hver lørdag morgen, ofte med hodet hengende over en porselensskål mens de spiser en kebab i revers. Vodka er deilig viss du blander det med kirsebærsaft, men husk for all del at viss du drikker masse masse med vodka blandet med kirsebærsaft kan du bli utrolig full. Viss du blir full kan du komme til å si en masse dritt som du egentlig ikke mente, og da kan det bli slåsskamp. Slåsskamper er farlig, siden du kan bli slått rett ned i bakken og dø. Det beste tipset jeg egentlig kan gi er å ikke løpe fra slåsskamper siden da vill du bli sett på som en "pyse" eller "pingle" eller "wannabe" eller "tøffingen"( i dette tilfellet ironisk ment). Jeg ville bare slått ned fienenden før han rekker og slå ned deg. Husk at vodka er for de voksne.

Vodkaens Historie[rediger]

Helt siden poteten ble introdusert i Europa fra søramerika mot slutten av 1500-tallet har den forårsaket uendelige lidelser. Det er hevet over all tvil at poteten er hovedårsaken til potetmangel, med påfølgende hungersnød og sinte irer. Da Europa endelig hadde fått nok av poteten og alt bullshitet den fant på, ble det gjort forsøk på å finne andre bruksområder for den. Potetstempler var svært populære en kort periode, men ble upopulære igjen ganske snart da, som Leonardo Da Vinci påpekte; "Thisa shit isa for de babies!".

Alkemister gjorde tapre forsøk på å finne en nytte for poteten, men ble distrahert da Hennig Olsen destillerte og frøs sin egen urin. Siden alkemistene ikke strakk til, tok alkomistene over, og etter noen mislykkede forsøk på å lage potato daiquiri og potato on the beach gjorde de enorme framskritt da de så at poteten kunne brukes til å fremstille en alkohol av uhørt styrke og renhet. De sverget å aldri oppdage den igjen neste morgen, mens de hang med hodet over en porselensskål og spiste kebaber i revers.

Vodka i verden[rediger]

Vodka er i dag populært til inn- og utvortes bruk. I Russland er det vanlig praksis for kirurger å sterilisere instrumentene med vodka, før de deretter steriliserer mageinnholdet. På Svalbard instrueres letemannskap til å dynke forfrosne bortkomne personer med vodka og tenne på dem, med den begrunnelse at "Hvis du tenner et bål for dem vil de bare være varme noen timer, men tenner du på DEM vil de være varme resten av livet."

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!