Voldemort

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Fyrst Voldemort (Født 31. desember 1926) er kjent for sin kamp mot svartekunstene i trollmannsverdenen, han blir ofte sett tilbake til som "den moderne Jesus" siden han visstnok skal ha stått opp til live igjen 13 år etter hans første antatte bortgang. Voldemort egentlige død inntraff i kampen for å tilintetgjøre mørkets herre, (Vinteren 1998)Gellert Grindelwald.


Første år[rediger]

Voldemorts døpenavn var Tom Torsken Venster etter den da antatte faren Tom Laksen Venster og morfaren Dredolo er Veldig Mørch, men etter de 2 første årene av hans liv viste det seg derimot at han da antatte mor Miseria Sei Venster var en mann, og derfor ikke hatt mulighet til å få barn så derfor hadde han latet som om han var gravid med Tom Venster for og så stjele Voldemorts fra hans egentlige foreldre Rita Slita og Albus Parsifal Anus Ulfrik Brian Humlesnurr, Miseria Sei Venster avviste naturlig nok anklagene og fortsatte som om ingenting hadde hendt, Voldemort endret riktignok sitt navn fra Tom Torsken Venster til Voldemort Fisken Den Storei ettertid. Han begynte å eksperimentere med fisker for å støtte Harry Potter i hans kamp mot Albus Parsifal Anus Ulfrik Brian Humlesnurr og Gelert Grindelwald

Skolegang[rediger]

Voldemort begynte sin skolegang på kostskolen Galtvort Høyere Skole For Fiskeri og Torskdom i 10 års alderen (august 1937), i skoleårene viste han seg snart som et naturtalent med bare S karakter i Klaskefisking og T i alle andre fag, dette kan jo forsåvidt ha noe å gjøre med at datidens Klaskefiskelærer var hans biologiske far, Albus Parsifal Anus Ulfrik Brian Humlesnurr. Han gjorde ingen større utmerkelser på skolen før 5. klasse hvor han klarte å avle frem en basifisk ved å ruge på et froskeegg, han ga basifisken i presang til en yngre elev på skolen, Rubeus Gygrid, som forvandlet den til en kjempeedderkopp som senere fikk over 100 barn.

Etter Skolen[rediger]

Voldemort ble ferdig på skolen i 6. klasse,etter at han hadde drukket en eleksir fra daværene eleksirlærer Horatsion E.F Snilefisk sitt skap. han hadde drukket den i troen på at det var en vanlig fiskedrikk, den eleksiren viste seg imidlertid til å være en krabbeeleksir, noe som resulterte i at Voldemort sov inne på kontoret til Horatsion E. F. Snilefisk frem til våren 1985.

Hans første antatte død[rediger]

Da Voldemort våknet opp fra dvalen var han ekstremt underernært og så nærmest ut som en krabbe, så han dro til fiskelansbyen Gudriksdal for og få seg en matbit, på veien til landsbyen ble han uheldigvis påkjørt av en gompelastebil og be antatt død av trollmannsverdenen, i realiteten så lå han i koma på et ukjent gompesykehus (Bilen var ikke noe problem men Fisken han spiste mens han var i den...) i 13 år.

Voldemorts bortgang[rediger]

Da han våknet fra koma (våren 1998) på gompesykehuset fikk han det travelt med å løpe vekk fra sykehusregningen, etter å ha blitt jaktet på av gompepolitiet i 3 timer var han endelig tilbake i trollmannsverdenen, i vertshuset Den Lekke Heksjekjel hvor han for første gang på mange år fikk sin første matbit.(Fisk) Voldemort ble på vertshuset frem til Vinteren det året, den vinteren kom Gellert Grindelwald inn på vertshuset for å ta seg en Fisk. Voldemort kom uheldigvis til å skumpe borti ham for å så bli drept med mordforbannelsen, avada kakrabba.


Les også: Nylige studier viser at Voldemort ble sånn han er ved at: foreldrene hans lekte "tok nesa di" leken litt for seriøst, eller at han løp inn i feil murvegg på togstasjonen.