Volkswagen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hvilken bil kjører kannibaler? Haha VOLKSWAGEN!!!»

- Harald Eia

«Hei du som ikke har vært i forsvaret! Webasto er kjempedig. Derfor vi kjøpte vi Webasto til alle våres biler»

- VW om VW

En tidlig versjon av Volkswagen, Stephen Hawking Deluxe Edition (SHDE)Volkswagen var en av Adolf Hitlers mer moderate ideer.

Denne første i en lang rekke med godbiler "Bobla", en gravid blekkplate med dårligere veiholdning enn en overlesset trillebåre, og det geniale varmeapparatet med trinnløs regulering mellom kaldt og drittkaldt. Satt du en tung svigermor i baksetet uten å legge på batterilokket, tok setet fyr, noe som må sies å være bilens eneste fordel. Deformasjonssonene besto av store støvler, votter, lue og fullt askebeger. Mye av det samme som i siste utgave av Hitlers fremtidsvisjon Audi TT

Volkswagen har i nyere tid hatt en rekke problemer med diesel bilene sine. Deres store svindel med utslipp har endelig blitt oppdaget, og sannheten har kommet ut. Volkswagen slapp ut ca. 420 000 partikler skadelig eksos. Dette er 69% mer enn vanlige biler som Volvo 240. Disse partiklene kommer av at Volkswagen har begynt å bruke hasjrøykere fra Jamaica til å skru sammen motoren, og når de gjør dette blir så mye røyk samlet i motoren, og dette blir skutt ut etterhvert under bilens levetid.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!