Volleyball

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Volleyball

  • (også kjent som homoball, gay-ball, pikkball, gnikke-pinnerball, anti-hetroball, patetiskball, klaskeball, homseball, ballestein og «kaste ball over et snodig nett-sporten»)

Er en sport for ekte mannfolk med litt hår på brystet. Ofte mye hår på brystet også. Noen har også litt for lite hår og. Noen driver også med å gnikke pinner under kampen, hvis dommeren ser det får de 1 pose med pølser de kan grille til de andre lagspillerne.

Jesus fant opp Klaske ball en dag i Jerusalem.[rediger]

Volleyball ble oppfunnet av Marvin Gay i år 26 e.Kr. etter at han hadde sett på en mann som het noe med Jesus, kaste en ball over et nett. Sporten ble veldig populær med en gang, spesielt i Tverlandet og i Saudi-Armakkiolusanalirolutefia. Merkelig nok ble jesus brent på et bål kun 4 uker etter å ha vist sporten sin fram til en haug av ultra-heterofile lekmenn. For det var jern mangel på markedet og ingen hadde spikre til å feste han opp på ett kors med.

  • Heldigvis sto jesus opp 4 dager senere. Da spurte artist vennene han hvor han hadde vært og hvorfor han kom en dag for sent. Jesus sa det var noe kluss med stein-åpner mekanismen i hulen og jeg skrev 12 nye regler til gnikke-pinnerball . Her er de. La oss spille patetisk-ball. Artist disiplene dro opp kjortlene og spillet var i gang .

Flere regler du må følge vist du vi være med og spille ballestein.[rediger]

Hvis du ikke har hår på kassen.

  • Vil du ikke få utvida anus av en kåt lagkamerat innen to minutt men må kanskje vente litt lengre.

Ser du en mann med måne løpene rundt vil han sannsynligvis spile homseball og du får en smash i hode. (Det andre hode).

  • For å bli akseptere av laget må du spille inn en homsepornofilm der du penetrer en volleyball.

Draktene de bruker er speedo så alle ser hvor stor pung du har. Dette bestemmer plassen på banen. På overkroppen skal du ha en tettsittende t-skjortene så du ser alle hårene de har på brystkassen og om du må utvide anus eller ikke. De fleste bruker heroin får og få nok energi. Vist ikke du er høy på Jesus. Volleyball er veldig gøy. Det synes eg


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.