Windows

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Windows ber deg stadig om å godta ting. I denne meldingsboksen stod det egentlig: «Windows installeres nå og ved å trykke ‘OK’ godtar du at Microsoft eier både deg og PC-en din til evig tid». En «feil» gjorde at teksten ikke vises.

Windows er et operativsystem for datamaskiner. Det er operativsystemet med dårligst sikkerhet, som også er dyrere en horene i Skippergata og det tregeste OS på jord. Windows ble utvikla av en "smart" mann som går under navnet Steve Jobs. Det var hans "mesterplan" å rett og slett bare bli mye rikere enn alle andre i hele verden. Noen karakteriserer Steve som en nerd, men det er langt fra sannheten. Steve er en utspekulert kar som lar andre utvikle og produsere ett produkt som han kan selge i store opplag til store summer.

Windows fikk navnet sitt fordi det er akkurat som et vindu - lett å ødelegge på mange kreative måter. Siden alle vinduer kan åpnes så kan jo selvsagt Windows også åpnes -- For de som måtte ønske å komme inn en tur. Har du vinduet lukket hjelper det lite; vinduet blir som regel knust og enda mer faenskap kommer inn. Steve (eller hvertfall slavene hans) jobber imidlertid med en ny Windows-versjon kalt "Windows Bulletproof". Dette har han jobbet med siden Microsoft ble opprettet.


Muligheter[rediger]

Windows åpner for en rekke muligheter, blant annet Interslett Exploder, Pain(t) og Word. Disse høyt sofistikerte programmene følger alle med i en standard Windows-pakke. Windows stiller imidlertid krav til din maskins ytelse og kvalitet for at du skal få lov til å installere det verdifulle programmet. Hvis Windows finner ut at maskinen din ikke er tilstrekkelig og heller ikke verdig (noe som er veldig sannsynlig) til å bære Windows-merket er du pent nødt til å oppgradere til en dyrere maskin og samtidig bruke enda flere surt opptjente penger på mer programvare levert av Microsoft. Om du er heldig nok til faktisk å ha en tilstrekkelig og verdig maskin kan du fryde øyet hver gang du åpner vinduet/ene og Windows-logoen slår deg i trynet, før det nøyaktig 3 sekunder etterpå dukker opp en BSOD som blinker irriterende mot deg. Hele sekvensen ender sannsynligvis med at du i sinne knuser maskina med øks eller dertil egnet redskap. Windows er det dårligste operativsystemet som noen gang er blitt laget.

Versjoner[rediger]

Microsoft har opp gjennom tidene utviklet en rekke operativsystemer som er stolte bærere av Windows-emblemet. Her er en liste over operativsystemer:

Windows Update[rediger]

Windows Update er en genial ny ting som har fulgt med i de siste Windows-versjonene. Windows Update har den funksjonen å rapportere til alle mer eller mindre kjente etterforskningorganer som NCIS, CIA, FBI, NSA, ABS, ESP og KGB at du bruker piratkopiert OS og at du laster ned alt for mye dritt fra The Pirate Bay. Windows Update fremkaller lagg, virus og spasmer som følge av at den automatiske oppdateringen plutselig finner på å laste ned enda flere unødvendige filer. Windows Update kan enkelt slås av (anbefales). Windows Update tvinger deg som er 100% en Windows-geek til å være tilkoblet til internett 24/7 for å få tilgang til den siste spam-oppdateringen og de siste hjemmelagde virusene fra Microsoft. I tillegg tar som regel oppdateringene et par dager å få ned, avhengig av om de ansatte hos Microsoft har matpause eller ikke.

Skader ved bruk[rediger]

Etter mange rapporter fra brukerne av Windows, åpnet Microsoft et eget sykehus som skal hjelpe de utsatte. Sykehuset heter Genuine Advantage og ligger i alle land Microsoft opererer i. Der behandler de personer som har fått Windowns etter overkoding. De som legges inn er som oftest blondiner som ikke får slettet pornobildene hun la ut på Windows Live, eller svette nerder som har spilt litt for mye World of Warcraft.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!