Windows XD

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Windows XD


Hertug av Bombay

WindowsXD.JPG
Navn Windows XD
Regjerte 1313 e.Kr -
Født 1234 f.Kr
Død -
Foreldre Sævron
Ektefeller(r) Tux
Barn Märtha Louise

«Det er jo min sønn!»

- Sævron om Windows XD

«Pokker ta denne data-greia»

- Gandalv om Windows XD

«Ja, jeg liker pølse»

- Murdoc om Pølse

Windows XD er grunnen til at veldig mange gamle mennesker bruker eksem som overtak på små barn.

Windows XD er et virusprogram som gjør alle .html filene på Pc/Mac'en din til Jordbærsyltetøy. Grunnen til dette er at jordbærsyltetøyplantasjene går under på grunn av over dyrking og Brnjyb.

Historie[rediger]

Dette programmet ble født i Jarnagard. Windows XD ble antatt og være en mutert uruk-hai , og ble derfor kalt ur-gay. Han ble raskt Saurons yndling, fordi han hele tiden sendte det til Gandalv, som tilfeldigvis var veldig opptatt av å lage en fanside til Ringenes herre på den tiden. Men til slutt gikk Windows XD lei av dette, og rømte hjemmefra. Sauron ble helt forferdet, og ringte til Ghostbusters og levret på seg i ren panikk.

Utvikling[rediger]

Etter å ha rømt hjemmefra hadde Windows XD (som da hette ur-gay) mange jobber. Som butikkmedarbeider på Coop, nyhetsoppleser for NRK, IKEA-klokke og @ på tastaturet til MacGyver. TIl slutt bestemte det seg for å bli det som det var lagd for, nemlig et virusprogram. Det skiftet navn wil Windows XD i år 3.14159265358979232 f.kr. pga den store finanskrisen og istiden som foregikk da. Etter å ha hatt denne jobben i 3.14159265358979232 år begynte det som jordmor på Jerusalems Jøde Hospital, og hjalp til med fødselen av Jesus. Han var den 4. vise mannen, og ga Jesus litt skolelim han kunne sniffe på. Dette var grunnen til at Jesus ble gal på sine gamle dager. Men så ble han igjen lei av å være virusprogram, og ble politiker. Etter å ha vært politiker en stund, ble han hertug av Bombay.

Produksjon av jordbærsyltetøy[rediger]

Windows XD brukes fortsatt til å lage jordbærsyltetøy, men nå leveres alt til Windows så de kan ta det på vafflene som produseres av vaffeljernene som ahr vaffeljernoperativsystemet Windows Vista. PC'en Windows XD brukes på, er for fortsatt Gandalv's, men de har i den siste tiden begynt å brukes på Linus Torvald's PC også, fordi Bill Gates er misunnelig på han.

Andre bruksområder[rediger]

Windows XD har mange bruksområder. Grunnet dette er at han har eksamen, utdypning og universitetsstudier i biologi, matematikk, norsk, engelsk, kjemi, fysikk, musikk, psykologi, samfunnsfag, sløyd, kunst og håndtverk, gym, sosialantropologi, IT og visse andre fag

@[rediger]

Windows XD har gode egenskaper som @, på grunn av matematikk, norsk og engelskutdannelsen hans. Han har vert @ på tastaturet til MacGyver, Bill Gates og Dave Mustaine. han pleide da å være rett under 2. Viss du har Windows XD på tastaturet som @, må du klikke på Alt Gr og 2 samtidig for å få en @.

CD[rediger]

Windows XD har middelse egenskaper som CD, på grunn av IT og musikkutdannelsen hans. Han har vert en Bach CD, en AC/DC CD og en tom Nero Bruning Rom CD. Det tøffeste i hans bransje som CD var å bli brent. Det var en fjortis som skulle brenne forskjellig rave og tecno musikk. Blant annet Scooter, Akon og Satyricon