Winston Churchill

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Winston Churchill forbereder seg til en tale i parlamentet

«Han tjukke med sigaren?»

- Josef Stalin om Churchill

«Han prøvde å stjele TARDIS nøkkelen min flere ganger, for en tulling.»

- Doctor Who om Churchill

«Han drikker champagne av flasker på 453 komma seks kubikkcentimeter. Han er akkurat som de barn jeg studerer, for de drikker også av babyflasker»

- Hans Aspberger om Winston Churchill

« Mens landet hans synker står han alene tilbake på dekk. Ubesluttsom og venneløs.»

- Stavangeren i 1943

« Det store spørsmålet nå er om han virkelig mener alvor med det han gjør, eller om han igjen leverer innholdsløse slagord, halvsannheter og regelrett løgn for å holde spillet i gang?»

- Samma journalisten skriblet ner dette i Valkyrjagt.


Winston Churchill er kjent som en av verdens største sigarmisbrukere. Han ble født i en anstendig sigarfamilie i 1820, og hele hans liv brukte han på å overbevise engelskmenn om at "sigar er livet!". Sir Winston ble tildelt utmerkelsen «Den største Britiske misbruker av Alkohol Noensinne» i en avstemming utført av skotske whisky-produsenter i 2002. Han er i tillegg vel kjent for sine sitater, hvor noen bare er tildelt ham - han var tross alt opptatt med å drikke whisky og røke sigar, så han hadde ikke tid til å finne på dem.

Bildet har ingenting med saken å gjøre, da dette er Norsk Tippings nyere logo. Arbeid gjenstår

Fødsel og tidlig liv[rediger]

Den Russiske moren til Churchill, som tilslutt tente på sin mann

Winston Churchill ble (som sagt) født i en koselig liten sigarby på vestkysten av England, i en anstendig og riktig fin sigarfamilie i 1766. Hans far var en forfyllet, riktig godhjertet og sigarelskende politikerspire ved navn Randolph, og hans mor var en russisk prostituert fra den lille byen Pnojtroff ved navn Vera. Det var i den lille lokale dagligvarehandelen at hun oppdaget sin store kjærlighet, og hun måte bare ha ham. Hun tok han med hjem og suttet på ham (*kremt*) hele natten. Deretter dro de på kjærestetur til England, og det var der at Winston Churchill ble født, i en stall... Hitler hørte om dette nye barnet, og beordret at alle førstefødte skulle drepes. Men Vera gjemte lille Winston inne den store kloke boken (kjent fra The Julekalender), og det var der at lille Winston fanget opp alle de "kloke" tingene som han så ofte er sitert på senere. Og mens familien satt i stallen og hørte på reage mens de drakk Whiskey, fikk de besøk av tre vise, cubanske sigarkjøpmenn. De hadde med seg sigarer til det lille barnet. (!)

Da Winston var 14 år, ble han ikke fjortis, men alkis.

I England etablerte moren hans seg som luksusprostituert i den lille sigarbyen "Little Cigar Town", og tjente veldig mye på dette. Så, etter noen år, bygde familien seg et stort og fint sigarslott. Der bygningsmaterialet besto utelukkende av sigarer og konjakkflasker. Da Winston Churchill var 18 år, hadde moren og faren hans kranglet i et sett i nesten 500 år (joda...). Og det hele endte med at moren hans tente fyr på faren. "Det var f*** meg den beste sigaren jeg har røket på mange år!" Sa hun i følge Winstons dagbok. Dette gjorde Winston så deprimert at han meldte seg frivillig til kavaleriet og reiste til India, der spilte han polo (en slags krokket med hest) til han ramlet av hesten i fylla og slo skulderen ut av ledd. Siden han ikke kunne spille polo lenger reiste han isteden til Egypt der han ble med på en liten krig for å erobre Sudan og jage vekk folket der. Etter dette ble han så populær at engelskmennene gjorde ham til marineminister, dette varte helt til første verdenskrig da han i tung wiskyrus prøvde å erobre Holland, da ble han sendt på avrusing isteden. Etter at hans gamle fiende Hitler begynte å lage spetakkel i europa ble Winston statsminister. Men Winstons virke som statsminister var bare kortvarig, og etter ham tok Jens Stoltenberg over.

Griseprompern[rediger]

andre verdenskrig Andre verdenskrig startet med sigarer. Det fantes milliarder av sigarer i verden. Men Stalin og Hitler hadde samme favoritt- Griseprompern. sigaretten lå i england. I england på denne tiden var CHurchill statsminister. Han likte også Griseprompern. Han visste ikke at det bare fantes en igjen og at han var den som eide den siste Sigaren- Griseprompern. Hitler og Stalin hadde funnet ut av dette. Begge hadde med seg sine medrøykere for å krige om sigaren. Hitler og Stalin hadde ankommet huset til Churchill da de så han røyke GriseprOmpern. Opp igjennom årene hadde Churchill røket Griseprompern uten å vite kosekvensene for det. Men etter så mange røyk måtte de jo komme en dag. Hitler og Stalin hadde gått nærmere der Churchill satt imens han røyket. Begge hadde planlagt et bakholdangrep. Eller var det Churchill som hadde planlagt. Nei, det var det ikke. Det var baken til Churchill som haddde planlagt et bakholdangrep. Hitler og stalin sto rett bak stolen til Churchill da Churchill skulle til å stå opp. Mens han reiste seg fjertet han. Dette var konsekvensene for røyken. Hitler og Stalin merket en sur lukt. Det de ikke visste var at denne lukten var så farlig at dette var de siste sekundene av livet dems.

Etter sigarkrigen[rediger]

"I may be drunk, Miss, but fortunately I will be sober and you will maybe be less ugly." uttalt rett etter å ha smakt på Noras eplecider

Etter den krigen var Churchill trett, og begynte å jobbe på Nora syltetøyfabrikk isteden. Her hadde han stor suksess med sitt bringebærsyltetøy. Men som følge av all snikspisinga, gikk Winston opp 100 kilo i vekt, og måtte slutte i jobben.
Død[rediger]

Winston Churchill døde i 1965, men er senere observert i flere pokerlag "all over the place".