Ygbybjug

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Ezy ygbybjuguz Norsayjugandig ygbybsk, isi-waga khuqyb byb-wigyg jety Ygbybmidig tubidga tygdig. Byg-wenyw wulorid kyg-otnygikkyg. Wygh-wyg, pepemyg phasswimyzugag uzgirzug kudgung. Putlutut, dadladig repundu pandawuy samgygyar.

sugdig bidguby[rediger]

Geggeme ygygyg mytydig tutlidam ygbybjug, paoshakygz byb-iakahawig upmi. Tubtub, udrtawygtik gewl thuwluzyg ygbybaz. Ztaztirugda igbib dadadig yz-yz kawlarim. Andig bibluzigbyb! Bumbi gagaga isizu dudududud.

Norsk oversettelse[rediger]

Du skjønte sikkert ingenting av dette, "Hæ" sier du vel? Jeg skjønner. Nå skal den lille hjernen din få en oversettelse.

Ygbybsk, på norsk ygbybsk, er et forferdelig språk talt av ygbybene. Språket snakker de gjøre, forferdelig det nå være. For å snakke ygbybsk, må du dra ned i kloakken og spørre ygbybene. Men det kommer ikke til å bli lett, da ygbyber er farlige vesener. De liker å ta selvmord etter at de har fått barn, men vi skal jo snakke om språket.

Hvor språket kommer fra[rediger]

Ygbybsk kommer fra Gokk, deres planet. Den er 125123,613 lysår unna denne ekle planeten vi bor på. I motsetning til andre vesner, snakker ygbybene gjennom fingrene. Men hunnygbybene har ikke fingre. Men det betyr ikke at kvinneygbybspetaklene ikke kan snakke; de snakker gjennom øynene.

Hvorfor det ikke sto "ygbyb" så mange ganger[rediger]

Fordi sånn er det. Livet er fullt av mysterier. Dette vil ikke bli løst selv om du møter en ygbyb på gata!

Forklaring[rediger]

Det er vanskelig å oversette fra ygbybsk til norsk, derfor blir det feil. Gramatikken er ikke lik vår.

Dikt på ygbybsk med oversettelse[rediger]

Gyg-woldig ripzug
Gagadig pavwy ig-ig diguk
Lapan ribyar yg-phan By digbub guk-thaman lot

Jeg vil påføre deg smerte
Jeg vil brenne deg i flammer
I kloakken vil du for evig tid flyte
Og du kan aldri meg nedbryte

Dette diktet er skrevet av ygbyben Zyg Bimgig Gukk, og det er veldig farlig å si høyt, med mindre du hater den du vil forbanne. Du må si diktet på ygbybsk. Rop det, hyl det, skrik det, det har en fantastisk virkning. Men det er klart: Naboen vil komme og banke på og sjekke om det går bra med deg.

Keyboard.JPG

Ikkepedia informerer

Denne artikkelen ble skrevet ved at forfatteren satte seg på tastaturet og derettghr tyheioåægnerk,vrefmga,ævf v klem vlknkdsn rfjre fmvfm bvsfstg slev trlbm gf blmb ljfdmb lksfdmbn lknoinrfjer bvbv fks bvmsdf blk.

yje wefw!

Keyboard question mark.jpg