Yoga

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Yoga ble oppfunnet i India for veldig mange år siden . Personer som trener yoga tror at de er spirituelle og at det vil hjelpe dem på vei til et bedre liv. Yoga er nå også utbredt i andre verdensdeler. I Polen blir yoga ansett som en trussel fordi at det har så mye å gjøre med religionen hinduisme at katolikkene er redde for at menneskene skal finne ut at det finnes noe sånt som hinduisme.Derfor som ett strakstiltak er bibelen blitt grundig gjennomgått igjen.Å det er nå bevist etter finlesning og tolkning av de blidelige ordspråkene at grunnen til at Jesus and the gang gikk med så løse kjortler. Var fordi de drev med Yoga øvelser under kjortelen . Hver morgen og ettermiddag.Det er nå bevist at Yoga er lånt fra bibelen og ikke omvendt. Ett lettelse sukk er spred seg igjennom den katolske kirke som gir fingeren til Buddhismen.

Yoga kan enklest oppnås ved å begå et fall, helst der kroppsdeler skal stå i unormale posisjoner, kroppen strukket unormalt langt eller pakket smertefullt sammen og bli sånn! Sånn, kom igjen og prøv, fall ned en skråning, og la hodet stikke ut mellom bena med en arm tvinnet rundt hofta, du vil være den flotteste yogisten i hele byen!

Påstander om yoga[rediger]

Mange påstår at det finnes mange forskjellige typer yoga, men det finnes bare to:

  • Yoga som får deg til å sovne.
  • Yoga som gjør så vondt at du ikke trenger å gå på jobb de neste tre dagene.
  • Så begge typene yoga er utmerket trening for deg som jobber på et kontor.

Mange påstår også at yoga er noe som ble funnet opp av gutter og menn for at de kunne få damer til å bøye seg dypt ned med rumpa opp i været mens de tror at de blir sunnere av det. Slapp av de blir det, men der kommer det positivt til gutter igjen. Damer blir mykere og mer fleksible som betyr en ting: At du ikke har sjangs på dem og du må leve ut dine fantasier med høyre hånden eller venstre hvis du skal holde på en stund.

Høyre-velgere mener også at yoga bare er et av regjeringens påfunn for å få folk til å kjøpe mindre yoghurt.